05.11.2020 11:11

Излиза книга за мечтаните пътешествия

Видян 2128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази книга на издателство „Хермес“ представя 500 интригуващи дестинации в целия свят и най-подходящите начини да уловите духа на всяко място – от това да наблюдавате Северното сияние от иглу във Финландия до това да минете с велосипед по моста Голдън Гейт, от прекосяване на Андите на кон до това да посетите културно събитие в Античния театър на Пловдив. „Мечтани пътешествия“ ще вдъхнови всеки, който иска да изпита повече вълнуващи моменти и да опознае различни страни и култури. Книгата ще ви окуражи да осъществите и най-смелите си планове и да дръзнете да направите нови и удовлетворяващи неща, които ще се превърнат в прекрасни спомени.„Нещата от списъка с желания са различни: те могат да бъдат лични цели, например да се научим да свирим на тромпет, или епични приключения – като предприемането на пътешествие. Това, което прави една цел достойна за списъка ни с желания, е да включва нещо, което никога преди не сме правили. Така получаваме дълбоко лично удовлетворение от постигането на своята цел и запомняме преживяването за цял живот. В тази книга сме събрали 500 идеи, които да ви вдъхновят и можете да включите в своя списък с желания.“, коментират съставителите на книгата. Ето и 5 красиви дестинации от „Мечтани пътешествия“:  Хората сме устроени така, че почти постоянно мечтаем за нещо. За работата, която искаме от малки, за сплотено семейство, да видим на живо любимия си изпълнител. Но сякаш най-често си мечтаем да опознаем някое красиво и различно място. И тъй като пътуването с книга винаги е лесно и безопасно, ви каним да посетите 5 такива дестинации чрез сборника „Мечтани пътешествия“.


Разходка из Кривата гора-Нове Чарново, Полша. Кривата гора е една от най-любопитните дестинации в „Мечтани пътешествия“. Все още е неразгадана мистерия какво кара дърветата в тази гора да растат с 90-градусово изкривяване в основата на ствола. Дали се дължи на снежна буря или пък е дело на хората, които отглеждат изкривени дървета за направа на мебели?    
       Не е изненада, че посещението на тази гора е вдъхновила много хора през годините да разказват за нея, да я изследват или дори рисуват. Писателката Ада Дориан, например, включва този феномен в книга си „Пияни дървета".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец