Той поема на турне из Европа, като първите дати на премиерните прожекции в чужбина са във Великобритания – 11.03 в Саутхемптън и 12.03 в Лондон.

До момента част от актьорския състав се срещна с ф

Свързани новини

01.03.2023 11:27

Игра на доверие е най-гледаният БГ филм за втори уикенд

Видян 682 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Интригуващият филм на режисьора Мартин Макариев, вдъхновен от лични истории от живота на Яна Маринова, дебютира успешно в първите си десет дни на голям екран. „Игра на доверие“ покори зрителския интерес и до момента привлече 15 912 зрители в киносалоните в цялата страна. Продукцията е безспорен фаворит сред новите родни заглавия, а преди нея, на върха на боксофиса за уикенда, очаквано се нареждат хитовият блокбъстър от Вселената на Marvel „Ант-мен: Квантомания“ и анимационният „Приключението на мумиите“.


В основата на „Игра на доверие“ стои вълнуваща среща с личните истории на майка и дъщеря, а в главните роли са Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев и Александър Димов. Участие взимат още Мария Каварджикова, Малин Кръстев, Христо Петков, Китодар Тодоров, Искра Донова, Александър Хаджиангелов, Яна Титова и др. Продукцията с елементи на трилър отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Съвсем скоро филмът предстои да зарадва и развълнува и сънародниците ни зад граница. Той поема на турне из Европа, като първите дати на премиерните прожекции в чужбина са във Великобритания – 11.03 в Саутхемптън и 12.03 в Лондон.


До момента част от актьорския състав се срещна с феновете във Варна, а на 01.03 предстои и специално гостуване в Пловдив. Преди броени дни излезе и официалният клип на песента Once Upon A Time, част от официалния саундтрак на „Игра на доверие“. Сценарият на „Игра на доверие“ е на Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев. Продуцент е Яна Маринова за „Spirit Production House“, изпълнителни продуценти са Мартин Макариев, Яна Маринова и Александър Сано. Филмът е подкрепен от Национален филмов център, разпространява се от bTV Studios. Линк към официалния трейлър в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RWDJIQQ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката