Когато човек види в меню Крехко телешко по щадяща технология, трудно е да устои на подобна оферта. Не устояхме и ние при случайно посещение в заведението от хитовата някога верига Уго, намиращо се на бул. Витоша. Месото се оказа доста добре направено, на конци, без да е нещо особено си е на ниво предвид ниското равнище на приготвяне на телешко в София и в България изобщо, поради недостига на качествена суровина. Всичко би било чудесно, ако в Уго наемаха толкова персонал, колото съответства на броя маси. Лесно е да се извадят навън десетки и десетки места, въпросът е има ли кой да ги обслужва. Едно момиче отговаряше за повече от 20 маси в най-пиковия обеден час. Той е характерен с факта, че хората нямат толкова много време да чакат, колкото, ако са седнали на вечеря например. Нито пък са длъжни. Работа на собственика и мениджъра е да организират нещата така, че нещата да работят без изневряване. Тук обаче явно не съумяват. За да успеем все пак да се сдобием със сметка, отказахме се от десерт. Заведението загуби няколко лева, но и нас като клиенти, както и цялата верига.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Илон Мъск заяви, че „до края на 2025 г. ...
бТВ Синема 28 април 21:00ч.
Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу
По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:
- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?
Тя си поглежда гърдата и възкликва:
- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!