За белезникавите палачинки (защо множествено число, когато е 1), които нямат нищо общо с домашни,  както и сладкото за тях, и разводнената сметана, дори не си струва да отваряме дума, защото може да станем твърде директни. Но и т.нар. козуначени филии, също твърде скъпи, не печелят нито с вид, нито с количество, ако трябва да бъде максимално мили и щадящи.
01/02

Свързани новини

27.02.2023 09:30

И ДА, И НЕ! Компанията на Оборище изненадва и неприятно

Видян 1461 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една приятна и няколко неприятни изненади намерихме в заведението Компанията в тъжната част на Оборище откъм Ситняково. Добрата е зеленината, която е пленила тавана на рестобара. Недобрите: не е ОК идеята за самообслужване.  От една страна, няма грижа за оставени, дори на външните маси неща за отсервиране, а никъде и не пише, че трябва да се прави. От друга страна, от масите навън човек няма как да чуе, че му е готова поръчката. Подвикването не е приятно и за настанените вътре. Освен това, готвачите, за разлика от келнерите, не си правят труда да преценяват, и вадят заедно основното ястие и десерта, което е неудобно и неприятно за клиентите, които държат да хапват топло.



Всъщност, мегдан за поне 1 сервитьор има като площ в заведението. Втора основна група проблеми има с цените. Те са твърде високи за това, което се предлага. Говорим главно за брънч-предложенията – базата на предлагането в рестобара. Особено, когато на същата улица има доста хитови и премерени брънч-оферти и то на по-добри локации като например в Нико или в Старата госпожа. За белезникавите палачинки (защо множествено число, когато е 1), които нямат нищо общо с домашни,  както и сладкото за тях, и разводнената сметана, дори не си струва да отваряме дума, защото може да станем твърде директни. Но и т.нар. козуначени филии, също твърде скъпи, не печелят нито с вид, нито с количество, ако трябва да бъде максимално мили и щадящи.  




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв