21.09.2018 11:09

Художничката Светла Георгиева налага нова култура

Видян 1343 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Светла Георгиева е художник с индивидуални и колективни изложби в галерии и културни центрове в Майорка, Мадрид и Берлин. Талантливата българка решава да насочи част от своя творчески потенциал и в една различна сфера, която създава и развива заедно с Александър Скабрин – собственик на интериорно студио „Скабрин“.


 Като ръководител на екип от художници в студиото, Светла изработва за интериорните и строителни проекти, ръчно изрисувани стенописи и декоративни мазилки налагайки по този начин нова култура в пространствените решения. Като пионери във внасянето на артистичен полъх в дизайна, екипът на жудожничката и Александър Скабрин успешно демонстрират как изкуството в тази му форма може да бъде един дълго търсен елемент при проектирането на частно жилище, офис, обеществена сграда или заведение. Заедно с колегите си от дизайнерския отдел, художниците се съобразяват с всеки детайл по конкретния проект и така заедно избират най-подходящото арт произведение, както и неговата точна локация в сградата или помещението.За да бъде създадена перфектната ръчно изрисувана картина или ефектна декоративна мазилка понякога с доста внушителни размери, за реализацията на които са нужни специални помощни съоръжения, се взима под внимание почти всичко, започвайки от цялостната концепция за дизайна и тематиката на проекта, преобладаващите цветови гами, материалите и се стига до индивидуалните предпочитания на клиента. Когато измислят красив стенопис или сложна мазилка, екипът на „Скабрин“ придава една индивидуалност на проекта, която се харесва не само на професионалнтие ценители, но и на всеки търсещ нестандартното и уникално в дома, работното място или там, където се забавлява с приятели.    


   Интериорният дизайн сам по себе си е изкуство, но съчетан с релно творение на художник, се превръща в инстински шедьовър и нов път за развитие на всеки дръзнал да пробва да съчетае практичното и красивото с изкуството. През 2017г. „Скабрин“ прави поредната успешна стъпка към развитието си като изгражда напълно самостоятелно бутиковия жилищен комплекс „HACIENDA Residence“, който се превръща в перлата на многогодишния труд и опит на студиото. В хитовият проект биват реализирани едни от най-внушителните картини, стенописи и декоративни мазилки, както интериорно, така и екстриорно, навсякъде в сградата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби