Зашеметяващата Джанет Джексън не дължи перфектното си тяло на яденето на салфетки

Свързани новини

24.02.2011 14:07

Холивуд слабее с ядене на салфетки

Видян 3118 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Холивудските звезди са измислили нов начин за отслабване. Храненето с хартиени кърпички скоро може да се превърне в революция в свалянето на килограми. То започва да се превръща в мода сред известните красавици.


Джанет Джексън, сестра на покойната легенда, разкри тайната на голяма част от знаменитостите. Тя обяви, че голяма част от тях поддържат стройната си фигура благодарение на диета от хартиени салфетки.


Според певицата това се е наложило сред момичетата, защото едно от първите изисквания за жените в шоубизнеса е това да бъдат слаби. Джанет не цитира имена, но подчерта, че много звезди са подложени под обществен натиск и са задължени да поддържат идеална фигура. Постоянните диети и стремежът към перфектна фигура съсипват нервната им система.


Най-ефективният начин за отслабване в Холивуд се оказва яденето на хартиени кърпички веднъж дневно. Това наистина помага за бързо напълване на стомаха и осигурява чувство за ситост, без на практика да поглъщате нищо. В резултат на това тънката целулоза се превръща в единствената храна за организма.


Въпреки бързия му ефект, този метод на вталяване не е препоръчителен. Следвайки тази диета, тялото не получава никакви питателни вещества. На практика това е един вид гладуване без чувството за глад.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева