Свързани новини

01.07.2021 10:07

Хиляди хора посрещнаха заедно първите лъчи на юли в Бургас

Видян 1104 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За десети път бургазлии и гостите на града посрещнаха първите лъчи на слънцето през юли. Стотици бяха тези, които спазиха традицията и прекараха цялата нощ на централния плаж около лагерните огньове в очакване на зората. 6 банди се грижиха за доброто им настроение в часовете преди изгрева на слънцето, предаде БНР.

Под звуците на хита на Uriah Heep хора от цялата страна се стекоха на бургаския плаж, за да преживеят заедно емоцията от посрещането на първото слънце на юли.

"Това е хубав начин човек да се върне назад и да си спомни за едни хубави времена, когато музиката и  приятелството бяха нещо много важно. Бургас, морето, плажа, добрата организация много помага това да се сбъдне".




"Носи много приятно усещане за лято, за свобода, за страхотно настроение. Ние сме гости на Бургас и сме впечатлени от организацията, която е направена. Тук е много хубаво", споделиха част от събралите се на плажа.

Почти през цялата нощ от сцената можеха да се чуят изпълненията на бандите, които се включват в отбелязването на Джулай морнинг. Хедлайнери бяха група „Остава“, които се качват за първи път на бургаската сцена за първи юли.

Както всеки път, Община Бургас обезпечи събитието със спасители, медицинско лице, охрана. Осигури и дървен материал, който е толкова важен за сплотяващите лагерни огньове, които обединиха събралите се на плажа.

Не бяха малко и смелчаците, които се престрашиха и в първите часове на първи юли влязоха в морето и именно от там дочакаха изгрева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион