Видеоклипът е дело на брилянтния художник Дияна Нанева ака Functional Neighbour, която е и илюстраторът, отговорен за артуърка на двата албума на Hellion Stone.

Свързани новини

07.06.2022 15:46

Hellion Stone с анимационна приказка за мир и война

Видян 1225 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Новото видео на алтернативна груув метъл банда Hellion Stone се казва Wholesome. Песента е шумна, енергична и бунтарска, точно каквато трябва да бъде всяка смела стъпка по пътя на рокендрол героите. Wholesome, създадена по време на протестните настроения и социални и политически сътресения в България през 2020, носи революцията във всяка дума от текста си и във всеки свой акорд. Тя е трети сингъл от последния албум на бандата Scapegoat, който съдържа 12 авторски песни със стабилна основа – класически американски рокендрол с гръндж влечения и тежки рифове.


 


Видеоклипът е дело на брилянтния художник Дияна Нанева ака Functional Neighbour, която е и илюстраторът, отговорен за артуърка на двата албума на Hellion Stone. Популярна е с необичайния си, но изключително разпознаваем стил на рисуване. Нейни творби са юбилейното илюстровано издание на "Ян Бибиян", сборникът "Инструментариум за призраци" и много други самостоятелни и сборни илюстрации за български и чуждестранни комикси, книги, списания, плакати и други музикални клипове.


 


Видеото към Wholesome е вдъхновено от актуалната геополитическа обстановка в света и е впечатляваща анимационна приказка за война, хаос, мир и щастие. С албума Scapegoat можете да се сдобиете като го поръчате от уебсайта на Hellion Stone, чрез съобщение във Facebook страницата на бандата или на някой от предстоящите лайвове на Hellion Stone. Групата, която вече работи и по нова продукция, това лято свири на Reload Festival, на Hills of Rock 2022 - Пловдив и на REBEL REBEL 2022 в София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец