Свързани новини

01.08.2019 14:16

Готвачката от хладилната камера: Опитват да ме изкарат луда

Видян 1980 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   "Стресът, който преживях, е отвратителен.  Сутринта отидох на работа, без да знам, че вечерта може да не се прибера. Когато ме затвориха в камерата изпаднах в невероятен шок, помислих, че няма да изляза жива. Усещах как ледът започва да полепва по гърба ми, понеже като влязох в камерата фланелката ми беше мокра. Беше нещо страшно - студено, тъмно и тясно. Започнах да блъскам, отвориха ми след около минута".

Това разказа пред 24 часа 51-годишната Веселка Тодорова, която се оплака в полицията и пред медии, че нейна колежка от магазин за хранителни стоки, към който има и топла витрина, нарочно я заключила в хладилна камера.

Днес Тодорова е дала отново показания в полицията в Слънчев бряг. Привикани са били и две вече бивши колежки на Веселка  - въпросната Боряна, за която пострадалата твърди, че била инициатор на случилото се и още една жена от магазина.

"Опитват да ме изкарат луда, защото на няколко пъти им направих забележки за мръсотията в кухнята. А нали аз нося отговорност като готвач, ако стане нещо? Майка ми е била 40 г. главен готвач и аз много добре знам, че не може да се правят такива безобразия", казва Тодорова. Тя работи в друг обект на същата фирма в Несебър. местят я в Слънчев бряг за седмица, за да замести болна колежка. След случилото се обаче от работодателят я помолил да напусне, твърди готвачката.

От фирмата, собственик на магазина заявиха, че очакват полицията да си свърши работата, но си правят и вътрешна проверка. Според собствениците Тодорова напуснала по собствено желание.

Кадър: Нова тв


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.