Замръзналото злато по Viasat Explore

Свързани новини

05.01.2024 12:23

Гледаме Замръзналото злато по Viasat Explore

Видян 1803 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 От 2 януари „Героите на Източното пристанище“ отново ни отвеждат на вълнуващо пътуване на борда на корабите, пътуващи към маяка на надеждата в Северния Атлантик, из доковете, където винаги цари хаос от товари, и в живота на хората, чиято задача е да доставят всичко в пристанището безопасно и навреме - в Сейнт Джон - едно от най-натоварените пристанища в Северна Америка. От 8 януари със „Замръзнало злато“ проследяваме шест американски екипа, които се отправят към Гренландия, за да спечелят от новата арктическа златна треска. Конкуренцията ще бъде жестока и те ще трябва да живеят и работят в една от най-негостоприемните области на Земята.


Със застоя в глобалната икономика и покачването на цените на благородните метали, компании и физически лица се насочват към Гренландия, тъй като топящата се ледена покривка там разкрива злато, диаманти и редки минерали на стойност стотици милиони долари. Проследяваме шест американски екипа, които се отправят към Гренландия, за да спечелят от новата арктическа златна треска - което няма да бъде лесно.


Конкуренцията ще бъде жестока и те ще трябва да живеят и работят в една от най-негостоприемните области на Земята. Гледайте как се трупат богатства и взаимоотношенията се напрягат до краен предел в света на високите залози на „Замръзнало злато".От 26 януари пък влизаме с гръм и трясък в работилниците за реставрация  на  возила на „Реставраторите от Долината на ръждата“!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци