Всяка събота през април следвайте приключенията на риболовци по целия свят, докато търсят най-големите, най-редките и най-страшните водни създания! Не пропускайте епизодите на „Ледени викинги" и „Речни чудовища" и най-вече - новите серии на „Чудовищни шарани"

Свързани новини

31.03.2023 11:08

Гледаме чудовищни шарани по Viasat Explore

Видян 1954 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всяка събота през април следвайте приключенията на риболовци по целия свят, докато търсят най-големите, най-редките и най-страшните водни създания! Не пропускайте епизодите на „Ледени викинги" и „Речни чудовища" и най-вече - новите серии на „Чудовищни шарани". С премиерата на 7-ми сезон  - на 1 април от 22:00 часа - двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават невероятни места за риболов на шарани, като всеки епизод е посветен на различна държава, в която са ловили големите риби – Франция, Унгария, Италия, Испания.


Ден по-късно – на 2 април от 22:00 часа – вижте финала на „Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато“, в който бившият ММА борец и златотърсач Кру Уилямс, младата изследователка Тейлър Стар и нейният баща и майстор-резбар Дон роз се присъединяват към опитния „ловец" на легенди и алпинист Адам Палмър, за да разгадаят най-накрая мистерията на изгубената златна мина на Слумак. Не пропускайте премиерата на 12 април от 22:00 часа на „Секачи на големи дървета“, който дебютира този месец. Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин - дървосекач и собственик на дъскорезница - е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил... 


Рубрика: Клуб Explore. Добре дошли в клуба! Сърдечно ви каним в нашия клуб - телевизионно място за всичко, свързано с Viasat Explore! От понеделник до петък през деня ви предлагаме маратони на цели сериали от любими предавания, включително „Каменни хора", „Австралийски спасителен отряд", „Речни чудовища" и много други. Искате да опресните паметта си? Пропуснали сте няколко епизода от последния сезон? Или просто искате да прекарате един ден с най-добрите екипи в света? Някои от тези заглавия можете да проследите и през уикенда – например още на 1 април от 16:50 часа е полумаратонът на 8-ми сезон на „Речни чудовища“ – до началото на 9-ти сезон – от 19:55 часа. Чудовищни шарани - С промяната на формàта, двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават голямо разнообразие от невероятни места за риболов на шарани.


Всяко езеро предлага нещо различно и покрива целия спектър на модерния риболов на шарани - от по-малки водиеми за промишлен риболов, където мъжете наистина ще трябва да усъвършенстват тактиката си, до вътрешни морета, в които най-голямото предизвикателство всъщност е хвърлената стръв да попадне близо до шаран. Том и Нийл се отправят към Лак дю Салагу в южна Франция, язовира Ореляна в югозападна Испания, парка Брента в Италия и Евро Аква в Унгария; последното е дом на риба-световен рекордьор - огледален шаран със зашеметяващото тегло 112 фунта и 14 унции - както и на още няколко риби, надхвърлящи магическите 100 фунта. Секачи на големи дървета - Проследяваме опасната работа на дървосекача и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб. Кевин и неговият екип стигат до крайности, за да запазят семейната дъскорезница - и начина си на живот. Тази година виждаме как Кевин харчи спестените си един милион долара, за да построи огромна нова машина за рязане в дъскорезницата, да разшири дока си на залива Хук и - тъй като смъртоносни вълни и скалисти рифове излагат на риск крехките му лодки - да създаде чисто нова експериментална лодка за събиране на трупи, която да замени „Пауър уейгън“. Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил... дори и да не е сигурен дали всичко това ще си струва.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

дева