01.12.2008 15:40

Филмите за празниците завладяха боксофиса

Видян 1815 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С наближаването на Коледа филмовите студиа започнаха да изкарват продукциите си на тази тематика. Зрителите също ги очакват с нетърпение, очевидно. На първо място тази седмица в боксофиса се нареди „Four Christmases“ с участието на Рийз Уидърспуун и Винс Вон. Комедията донесе приходи от 46.7 милиона долара. На другия полюс е миналоседмичният победител – вампирският „Twilight“. Освен че превърна главния актьор Робърт Патинсън в секссимвол, лентата има общ приход от 120 милиона.
Две анимации също са част от топ 10. На трето място е „Bolt“ с гласа на Майли Сайръс, а на шеста позиция е „Madagascar: Escape 2 Africa“, донесъл цели 160 милиона месец след премиерата си. Джеймс Бонд също не се дава, като тази седмица е четвърти с общ приход от 142 милиона.
Малко разочароващо тръгна широко рекламнираният епос с Никол Кидман и Хю Джакмън „Австралия“. Той дебютира под номер 5 с 20 милиона долара. Други две големи катастрофи са „Транспортър“ 3 с Джейсън Стейтън на 7 позиция и „Milk“ с Шон Пен, изкарал едва 1.87 милиона.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.