10.09.2018 11:00

Емил Конрад в първи клас

Видян 1551 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 1 септември град Банско посрещна за първи път любимото лятно музикано турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Концертът се оказа емоционален не само за феновете, изпълнителите и организаторите, но и за майката на DARA, която на рождения си ден от сцената на турнето получи трогващо пожелание от своята дъщеря.


DARA, Михаела Маринова, СкандаУ, Pavell & Venci Venc’, Михаела Филева, TITA и Криско се върнаха към ученическите си години и споделиха за вълненията си около първия учебен ден. Именно на 15 септември в София е и големият финал на турнето.


Най-хубавият спомен на Лъчо от училище е първият учебен ден, за разлика от Тото, който не обичал много да се явява в класната стая, а точно на 14 септември, ден преди началото на учебната година, хванал въшки. „Остригаха ме като овца и така започна всичко“, шеговито сподели той.


 


Павел свързва първия учебен ден с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, като тази година грандизоният финал е именно на 15 септември в София. DARA помни края на учебната година с много песни и приятели, малко преди така чаканата ваканция. Михаела Маринова била много срамежлива в училище и седяла на последния чин, а сега е една от най-известните изпълнителки на музикалната сцена.


 


Михаела Филева дълго чакала първия си учебен ден и даже подготвила стихитворение за Барби, което изрецитирала пред новите си съученици. Любимият Youtub-ер – Емил Конрад заяви, че една снимка е повече от 100 думи и по тази причина реши да сподели негова такава, заснета минути преди да поеме по пътя за училище.


Криско пропуснал своя първи учебен ден, защото по това време живеел с родителите си в чужбина и започнал по-късно училище, като в началото бил аутсайдер, но бързо се сприятелил с всички.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката