В Глендейл, Аризона се състоя 57-ият Супербоул и за пореден път най-гледаното спортно събитие в САЩ – финалът за купата на Националната футболна лига се превърна в истински празник за киноманите, ставайки арена за представянето на някои от най-очакваните филми за годината

Свързани новини

14.02.2023 12:02

Ексклузивни кадри от най-очакваните филми на Супербоул

Видян 574 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В Глендейл, Аризона се състоя 57-ият Супербоул и за пореден път най-гледаното спортно събитие в САЩ – финалът за купата на Националната футболна лига се превърна в истински празник за киноманите, ставайки арена за представянето на някои от най-очакваните филми за годината. На 100 милиона зрители пред малкия екран видяха вълнуващи ексклузивни кадри от Бързи и яростни 10, Индиана Джоунс и реликвата на съдбата, Пазители на галактиката Volume 3, Писък 6, Трансформърс: Възходът на зверовете и Dungeons & Dragons: Разбойническа чест. С писък на уста, първи в родните кина, посрещаме Писък 6.


Хорър иконата Гоустфейс се завръща на големия екран и за първи път се отправи към „града, който никога не спи“, за най-напрегнатата и кървава част от иконичната поредица до момента. Сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напускат Уудсбъро и започват нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите – нов убиец надява маската на Гоустфейс и сякаш не следва нито едно от установените правила.


Скоро броят на телата нараства неимоверно, а с всяка следваща жертва, самоличността и мотивите на убиеца изглеждат все по-мъгляви. По всичко изглежда, че този път оцелели няма да има. Един различен Гоустфейс ни очаква с Писък 6 на уста – само в кината и 4DX от 10 март. От Ню Йорк се отправяме към магическите селения на Забравените кралства с епичната продукция Dungeons & Dragons: Разбойническа чест. С огромен размах, много хумор и неспирен екшън, филмът пресъздава на голям екран изключително богатия, изпълнения с вълнуващи митове, невероятни същества и героични битки, приказен свят на легендарната игра Dungeons & Dragons,  по начин, за който феновете мечтаят от години. Забележителното пътешествие Dungeons & Dragons: Разбойническа чест започва предпремиерно от 24 март и премиерно от 31 март само в кината и IMAX, в дублирана и субтитрирана версия. Следващата спирка от пътешествието ни са космическите простори с Пазители на галактиката Volume 3  – дългоочаквания завършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на Марвел, за които е настанало време да си сърбат компилацията. Във филма на Джеймс Гън (Пазители на галактиката, Отрядът самоубийци) познатите ни герои изглеждат малко по-различно от обичайното. Звездния повелител Питър Куил още не може да осмисли отношенията си с новата версия на загиналата си приятелка Гамора, защото трябва да намери начин да обедини екипа около себе си, както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях.


Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме. В Пазители на галактиката Volume 3 ще чуем гласа на номинираната за „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова като един култовите образи в киновселената – Космо, съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който сега е пазител на космическата станция Ноууеър. Сърбаме си компилацията с Пазители на галактиката Volume 3 само в кината от 5 май на 3D, IMAX 3D и 4DX. Началото на края на пътя – както за нас, така и за един от най-успешните и обичани световни франчайзи, който вече три десетилетия събира почитателите на високите скорости и екшъна пред големия екран, започва с Бързи и яростни 10.


В продължение на много мисии, когато всички шансове са били срещу тях, Доминик Торето (Вин Дизел) и семейството му са надхитрявали и надвивали всеки противник на пътя им. Сега обаче те се изправят срещу нещо различно: от сенките на миналото изплува ужасяваща заплаха в лицето на Данте Рейас (Джейсън Момоа), който, движен само и единствено от желанието за кърваво отмъщение, е твърдо решен да унищожи всичко, което Дом обича.  Време е за най-експлозивната, но и най-емоционална част от поредицата до момента. Краят на пътя започва с Бързи и яростни 10 от 19 май само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.


В началото на юни ще отприщим първичната си сила със зрелищния киноспектакъл  Трансформърс: Възходът на зверовете. Изключително успешният франчайз Трансформърс се завръща на големия екран и ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света, в което ще се срещнем с нов, поразителен вид Трансформъри. През 1994 година, двойка археолози от Бруклин се натъкват на древен конфликт, който заплашва да разруши планетата ни. В дългогодишната битка на Автоботите и Десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на Трансформърите – Максимали, Предакони и Тероркони. Изправяли сме се пред много заплахи – и в миналото, и в бъдещето, но точно срещу такава не сме! Какво е мястото на човечеството в тази епична битка? Отприщваме първичната си сила с Трансформърс: Възходът на зверовете от 9 юни само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. 


Своеобразното ни кинопътешествие приключва със завръщането на един от най-великите филмови герои на всички времена - Индиана Джоунс, който ще ни отведе отвъд пределите на времето с дългоочаквания Индиана Джоунс и часовникът на съдбата. Иконичната шапка отново слага неподражаемият Харисън Форд, а компания му правят Джон Рис Дейвис като емблематичния за поредицата Салах, Фийби Уолър-Бридж като кръщелницата на Инди Хелена и Мадс Микелсен като основния антагонист Волер. Действието на Индиана Джоунс и часовникът на съдбата се развива през 1969 година, когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Индиана Джоунс е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер – бивш нацист и настоящ член на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната и който е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и ако Инди има какво да каже по въпроса. Поемаме в надпревара с времето с Индиана Джоунс и часовникът на съдбата в кината на 2D,  IMAX и 4DX от 30 юни, дублирана и субтитрирана версия.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката