12.12.2017 12:18

Екип от 33-ма души идва с Helloween

Видян 1830 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само след два дни, на 14 декември, в София ще акостира супер турнето на Helloween „Pumpkins United”. Легендарната група възроди оригиналния си състав и за първи път от близо 20 години ще бъдат на една сцена с тричасово шоу, което ще се проведе у нас в зала „Арена Армеец“. Миналото и настоящето ще се срещнат на една сцена, за да направят едно уникално шоу с огромен LED екран, на който ще се показват кадри от историята.


Организаторите от Bulgarian Live Music се подготвят за едно от рок събитията на годината и са в готовност да изпълнят всички изисквания на легендите. Екипът, който пътува с групата, наброява впечатляващите 33-ма души, които се грижат за това шоуто да изглежда по един и същи начин във всяка точка на света, в която се провежда. „Ние подготвяме основата на залата и сцената, след което техният екип влиза и завършва всичко. Очакваме три тира с техника“, споделят от BLM


Освен залата, важен детайл за музикантите е и храната. В екипа има трима вегетарианци. Непоносимост към лактоза имат двама човека, а алергия към гъби има един човек. Затова всичко трябва да е съобразено с тях. В гримьорните има изискване да има достатъчно плодове, вода, сокове, бира, меса, кафе, чай и др.


Специално изискване е вокалите на Helloween да имат прясно суши 90 минути преди да излязат на сцената, както и две бутилки хубаво червено вино. Освен виното, групата ще пие Джак Даниелс, водка Абсолют и джин Бомбай. На сцената се очаква да има бира, вода и кола. След шоуто екипът иска да има 50 вида сандвичи, както и опция за поръчка на китайска храна.


Концертът на Helloween ще се проведе на 14 декември от 19:00 часа в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените са - 60 лева (правостоящи) и 70 и 80 лева за седящи места.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните