Свързани новини

19.12.2020 19:00

Диригентът Герган Ценов с книга разкази

Видян 2507 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Дебютна книга с разкази и уникално заглавие издаде възпитаникът на училището за музикални гении Джулиард и прочут диригент Герган Ценов. Той съобщи новината така:"Скъпи приятели, с огромно вълнение бих искал да споделя, че само преди няколко дни престижното Издателство “ФАМА” публикува дебютната ми книга с разкази и новели, озаглавена “Накрая авторът умира”. Бих искал да изкажа своите най-сърдечни благодарности на Издателство “ФАМА” и на неговия директор г-н Игор Шемтов за огромното доверие и за огромната подкрепа, като също така бих искал да благодаря на целия издателски колектив на “ФАМА” и конкретно на Мери Великова (коректор), Олга Стоянова (технически редактор) и Митко Ганев (предпечат) за изключителния професионализъм в процеса на подготовка на книгата. За мен лично е огромна чест (и не по-малка отговорност) книгата ми да бъде включена в богатия и уникален каталог на Издателска къща “ФАМА”, който каталог е изпълнен с имена на автори, които през годините са били и продължават да бъдат мои духовни наставници.

Веднага бих искал да отправя специални благодарности към някои много важни хора, без които тази книга би била напълно невъзможна:

На първо място бих искал да благодаря на моите родители, на които книгата е посветена. Според мен всяка първа творба (независимо дали тя е книга, филм или симфония) задължително трябва да бъде посветена на родителите, по причина не по различна от причината, поради която Йохан Себастиан Бах е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион