01/02

Свързани новини

02.12.2019 13:55

Dance Station Kids отиват на финал в България търси талант

Видян 2408 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Феновете на „България търси талант“по bTV изпратиха Dance Station Kids Team на финала на шоуто с най-висок зрителски вот след втория спектакъл на живо вчера. Журито гласува, за да избере кой от двамата подгласници според гласуването на публиката  – Rio Baby Town или София Иванова, ще влезе в битката за 50 000 лева и звездна титла. Любен Дилов - син се застъпи за флейтистката с ангелски глас, въпреки че отчете  трудността на задачата си и несравнимостта на талантите им. Славена Вътова определи избора между възможностите на децата като „адски труден“, но призна, че емоцията, която са й дали танцьорките е била по-силна. Катето Евро избра без грам съмнение певческия талант, а Ицо даде решаващия си глас и класира София на финал.


Dance Station Kids Team отново демонстрираха отличен синхрон и пренесоха зрителите в реалността на Матрицата, а баталните интерпретации вдигнаха публиката на крака. Славена Вътова определи децата като брилянтни танцьори, идеята  на представянето им - като невероятна, а реализацията й - перфектна. Катето оцени високо хореографията, а Ицо Хазарта предположи, че фен базата им ще порасне главоломно. Минути преди Dance Station Kids Team да получат най-високата оценка на зрителите на bTV, на сцената на „България търси талант“ своя тринайсти рожден ден отпразнува и умелата танцьорка Андреа и получи специалните поздравления от водещите и журито.


Малката певица и флейтистка София Иванова отново доказа, че любовта към класическата музика, в съчетание с отдаденост и много труд, може да превърне и най-непопулярната творба в произведение на изкуството. Изпълнението й на „Цвето моме, върла магьоснице“ в нов аранжимент трогна всички, накара Ицо Хазарта да настръхне и да я оцени като „суперзвезда“. Любен Дилов-син поздрави 10-годишната варненка за уменията и смелостта й и окачестви представянето й като „най-доброто, което се е случвало на тази сцена“. 


Хип-хоп момичетата Rio Baby Town спечелиха сърцата на всички с едно различно представяне, съчетаващо динамични ритми, интересна хореография и неповторим детски чар. Славена Вътова им благодари за лекотата, с която стават все по-добри и заразяват всички с добро настроение, а Ицо Хазарта ги поздрави за смелостта да пеят и танцуват на живо пред множеството си фенове в залата и пред телевизорите в цялата страна.


Великолепната музикална петорка - акапелна група „Спектрум” получи заслужени аплодисменти за изпълнението на един изкусен микс от любими на всички поколения песни като „Прощавай София“, „Още малко“ и „Да те видя“. Ицо Хазарта коментира, че интерпретацията им е абсолютно професиона и е сигурен в успеха на дебютния им албум, който издадоха преди седмици. Любен Дилов – син оцени подбора на парчетата, а Катето Евро изрази убеденост в успеха им на българската музикална сцена.


Забавният учен Явор Денчев излезе на сцената на „България търси талант“ със своите малки коледни асистенти, за да докаже, ча науката в никакъв случай не е скучна материя. Те демонстрираха красиви „магии“ с горещ лед, а Сашо Кадиев и Дани Петканов им помогнаха да създадат пухкав сняг. Славена Вътова поздрави химика за умението му да „запали“ малките към науката чрез начина, по който я представя, а Любев Дилов-син му отправи „голяма похвала“ за мисията.


Спортният тандем Пламена и Джаки вдигнаха настроението в


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак