Свързани новини

10.12.2020 11:12

Da Vinci разкрива тайните на природните сили през декември

Видян 1308 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Защо пчелите правят шестоъгълни медни пити? Как една форма може да противодейства на гравитацията? Защо водата е синя ? В четири специални епизода премиерната документална поредица „Природни сили“ по канал Da Vinci дава отговор на тези и на много други въпроси ! Гледайте от 13 декември, всяка неделя в 23:00 ч.  Природните сили се крият във формите на естествения свят, който ни заобикаля. Тези форми съдържат кодове и ако успеем да ги разберем, ще разберем и правилата, произтичащи от тях, които оказват влияние на всичко в Космоса – вижте повече в епизода на 13 декември, озаглавен „Форми“.  Ще разберем също и, че природните сили карат планетата ни да се движи още от създаването й преди милиарди години. Епичното й пътуване през Слънчевата система оформя живота ни. В епизода „Движение“ на 20 декември ние всички ще бъдем космически пътешественици на собствения си кораб - Земята. 


Също така природните сили превръщат Земята не само в непрестанно променяща се планета, но и в дом за живота. За да разберем как нещо толкова сложно като живота е възникнало от голите камъни, как животът се е появил на Земята преди милиарди години, първо трябва да разкрием от какви елементи е изградена нашата планета – не пропускайте „Елементи“ на 27 декември.  А знаете ли, че цветовете на Земята разкриват дълбоко скрити истини за това от какво е направена планетата ни и как функционира тя. Като разберем как тези цветове са създадени и какво всъщност представляват, можем да научим още много за вселената и за другите планети в нея – на 3 януари в „Цветове“.  Екипът на „Природни сили“ посещава зашеметяващи места по целия свят, използвайки най-новите технологии, за да представи същества и пейзажи, моделирани от природните сили. А как ние хората се вписваме в тази история? Разберете по Da Vinci от 13 декември, всяка неделя в 23:00 ч .



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец