Домакините са така любезни, ако няма места, а те се ограничени, или искате да вземете за из път или за офиса муса, да ви го предоставят в стъклена чашка, която после – в удобен за вас ден да върнете, което е прекрасен жест.
01/02

Свързани новини

05.12.2022 09:40

ДА! Sugarella с най-добрия шоколадов мус

Видян 889 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Sugarella или с цялото име - Sugarella Cakes&Bakes Cafe & Patisserie,  е малка сладкарница насред своеобразния кулинарен хъб, който се оформи на ул. Екзарх Йосиф между Раковски и Дома на киното, въпреки че официалният адрес се води на ул. Бенковски. Мястото отваря преди 2 години, в разгара на коронавирусната истерия, когато да стартира човек бизнес изглеждаше, ако не лудост, то поне огромен оптимизъм.


Въпреки че е известна с поръчките и предлагането на торти, ние обърнахме внимание на нещо друго в Sugarella: чудесния шоколадов мус, украсен с касис за разкош. Консистенцията му е съвършена – нито твърде рядка, нито твърде гъста, не е нито прекалено сладък, нито недостатъчно и наистина се вписва в челните позиции на класацията за този любим десерт на софийската кулинарна сцена.



Домакините са така любезни, ако няма места, а те се ограничени, или искате да вземете за из път или за офиса муса, да ви го предоставят в стъклена чашка, която после – в удобен за вас ден да върнете, което е прекрасен жест.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.