Новото заведение с името Старата Госпожа в артсграда на бул. Витоша до историческото за демокрацията кино Петър Берон, е такъв хит за уикенда, че дори в студа пред него забелязахме десетина чакащи освобождаване на места в него

Свързани новини

06.02.2023 09:30

ДА! Старата Госпожа 2 с опашка от чакащи и в студа

Видян 1024 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новото заведение с името Старата Госпожа в артсграда на бул. Витоша до историческото за демокрацията кино Петър Берон, е такъв хит за уикенда, че дори в студа пред него забелязахме десетина чакащи освобождаване на места. То много се различава от небрежното ретро на първия брънч-ресторант от веригата насред Оборище. Тук уютният  интериор с много дърво и зеленина е изпълнен с чувство за хумор с портретите по стените, освен със съвременен евростил. А надписът BaBenciaga на гърбовете на тишъртите на келнерите допълва иронията и самоиронията, правещи прекрасно впечатление.


Менюто не е голямо, но е вкусно по съдържание, както се убедихме, опитвайки типични за брънч – заведение неща като бърканите яйца – тук поднасяни с прекрасен изпечен на място пълнозърнест хляб с ядки, със супер свежо гуакамоле и други екстри, както и домашните палачинки с цедено кисело мляко и също домашно сладко от боровинки. По доволните физиономии наоколо познаваме, че и другите позиции в листата си струват. Другия път ще опитаме някой от видовете яйца Бенедикт или някоя от 3-те вариации на тема комбинирана закуска.
Препоръчваме салона без тютюнев дим, защото при пушачите в зимната градина е друго нещо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв