В първия епизод на предаването, хибрид между пародия на токшоу и ситком, зрителите ще се запознаят с основните персонажи в него и техните особени взаимоотношения

Свързани новини

03.05.2022 13:44

Дъ Шоуто стартира на 3 май от 22 часа по bTV

Видян 1735 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 3-ти май в ефира на bTV стартира новият развлекателен формат - „Дъ Шоуто“. Всеки вторник и сряда вечер от 22 часа зрителите ще се радват на първокласен хумор, поднесен от любимите на милиони българи комедийни класици – Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков - Шайбата и Рада Кайрякова. Режисьор на иновативния формат е Димитър Митовски.


 


В първия епизод на предаването, хибрид между пародия на токшоу и ситком, зрителите ще се запознаят с основните персонажи в него и техните особени взаимоотношения. Водещият (Любо Нейков) разговаря със своите гости - персонажи от обществения, професионален или социален живот - по актуални теми. Това са класически събирателни образи, а диалогът между гостите и водещия се провежда под формата на комичен “сблъсък“.


 


Другите постоянни персонажи са сценаристът (Тончо Токмакчиев), който е и момче за всичко, и продуцентът (Христо Гърбов), който е и единствен музикант от бенда. Освен дискусии по отношение на съдържанието и темите в шоуто, зрителите ще станат свидетели и на втора линия на общуване между екипа, която касае създаването и развитието на предаването, неговият рейтинг и дали не са заплашени от спиране.


 


Оригиналното съдържание, комбинирано с креативни скечове, авторски образи и актьорски импровизации, правят „Дъ Шоуто“ уникално и единствено по рода си у нас. Иновативният формат е забавно намигване към всички познати вечерни токшоу формати, пресъздадени през очите и чрез автентичния талант на кралете на комедийния жанр в България.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за