Табелата за гарантирано италианско качество е детайл, който не всеки забелязва на влизане в един от най-модните ресторанти на София. Manzo е първото място, за което може да се гарантира, че няма да се изложат с телешкото. Месо, което невинаги се получава добре дори в нашите заведения с претенции. Италианските готвачи са допълнителна гаранция. Ресторантът разчита на класиката в жанра – световноизвестната Фиорентина. Ала теглото от 1,3 кг трудно се изяжда дори от двама. 300 г рибай или стриплойн от любимото ни уругвайско Ангъс телешко, което е по-добро даже от аржентинското, както сме пробвали на място в квартала на богатите Караско с неговия безкраен плаж и резиденциите като от филм в Монтевидео е напълно достатъчен. Интериорът е какъвто трябва да бъде – едновременно съвременен и уютен, като в любимия ни ресторант за телешко – остерия във Флоренция, който вече сме ви представяли в нашата рубрика. Също както там, и в Manzo има dry ager-и, за да бъде постигнат модният ефект на „отлежаване” на месото.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Комисията за енергийно и водно ...
бТВ Синема 05 май 21:00ч.
Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс
Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.
- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…
- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.
- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!