04.11.2008 16:31

„Часът на мама“ за децата и спорта

Видян 2367 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре в „Часът на мама” водещите Ива и Боги ще срещнат зрителите с шестима родители, които ще споделят своите лични истории. Предаването ще обърне специално внимание и на това колко е важно за децата да се занимават със спорт, а събеседниците в студиото ще обсъдят все по-размиващата се граница между мъжките и женски спортове. Млада дама, която се занимава с фехтовка, ще демонстрира уменията си с истинска рапира. Специален гост в края на предаването ще бъде олимпийската шампионка на България по биатлон Екатерина Дафовска.


В четвъртък основната тема в „Часът на мама” е  „Децата са във война”. Защо всички братя и сестри, колкото и да се обичат, задължително си обявяват войни вкъщи? Трябва ли родителите да вземат страна? Тези въпроси вълнуват водеща на „Часът на мама” Ива Дойчинова. Двете й дъщери редовно водят спорове и битки с възглавници у дома. За да намери правилния подход в тази трудна за родителите ситуация, Ива реши да покани в предаването майките на две от най-известните и умни хлапета, познати на зрителите от първия и втория сезон на ТВ шоуто „Това го знае всяко хлапе!”. Джем и Деспина ще споделят защо често воюват със сестрите си, при това пред очите на своите майки.


Петъчното издание на „Часът на мама” е посветено на бабите, които не просто помагат в отглеждането на своите внуци, а по стечение на обстоятелствата стават техни родители. Зрителите ще чуят две много емоционални и трогателни истории. Едната е на 79-годишната баба Вера, която отглежда своята внучка от шестмесечна възраст и вече 12 години се бори с мъката по починалата си дъщеря. Болката и тревогите си със зрителите ще сподели и Флорентина, която макар да не прилича на баба, се грижи за своя внук, изоставен от майка си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци