01/05
07.07.2021 13:37

CAPITAL SOLEIL новости: Висока SPF защита за ежедневна употреба, която подхранва кожата и защитава планетата

Видян 1645 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В очакване на слънчевите дни, марката Vichy създаде две нови въведения от линията Capital Soleil, които ще обикнете - Capital Soleil UV-AGE DAILY SPF иновация с анти-ейдж ефект под формата на усъвършенстван флуид, който едновременно предпазва кожата от слънцето и от преждевременното стареене, и Capital Soleil Milk с 50+ фактор в нова екологична опаковка с 45% по-малко пластмаса.

Изследванията показват, че ежедневното излагане на ултравиолетови лъчи и замърсяване, особено в градските райони, причинява повече от 80% от признаците на стареене на кожата. Действайки заедно, тези два външни фактора ускоряват оксидативния стрес на кожата, насърчават разпространението на свободните радикали и се появяват първите признаци на стареене на кожата, като бръчки, фини линии и тъмни петна. За да осигури на кожата оптимална защита от слънцето и замърсяването, Vichy създаде усъвършенствана анти-ейдж формула за ежедневна употреба. - Capital Soleil UV-AGE DAILY флуид със защитен фактор 50+, който осигурява ефективна UVA и UVB защита и има силен ефект срещу признаците на фотостареене.



Анти-ейджинг протекция на кожата- вашият мощен инструмент за по-свеж вид

NETLOCK технология –  ново поколение UV защита
След години изследвания Vichy създаде ново поколение UV защита, което дава невидим завършек и приятно усещане на кожата. Технологията NETLOCK задържа UV филтри в ултраустойчив филм, осигуряващ висока степен на UVA и UVB защита. В допълнение към ефективната защита от слънчевите лъчи, той също така предпазва от свободни радикали и замърсяване. Затова, независимо дали ходите на работа, на разходка, или пътувате извън града, е необходимо да защитавате кожата си както от UVA, така и от UVB лъчи, като използвате ефективни формули с широк спектър на защита, с новия иновативен Capital Soleil  UV-AGE DAILY fluid.


Подобрената формула Capital Soleil UV-AGE DAILY съдържа: 4% пептиди, които


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей