06.03.2020 16:03

Брус Уилис се снима със знойната красавица от Despacito

Видян 1634 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Hell Energy, една от най-популярните енергийни напитки в света и лидер на българския пазар, продължава своята съвместна работа с Брус Уилис. Суперзвездата ще остане лице на глобалната кампания на Hell за още две години, а заедно с него в новата реклама ще участва и красивата латиноамериканска актриса и модел Сулейка Ривера, набрала популярност с участието си във видеото на музикалния хит Despacito с над 6,6 млрд. гледания. Напитката подписва споразумение за втори път с една от топ звездите на Америка. Унгарската компания предлага своите висококачествени енергийни напитки, а от миналата година и айс кафе, на 5 континента в над 50 държави по целия свят - от Индия до Мексико. Преди 2 години те реши да избере световноизвестна личност за официално лице, която да споделя ценностите на бранда, а съвместна работа със звезда от ранга на Брус Уилис е изключително постижение дори за най-големите компании.


„Успешният избор, който направихме преди две години, се измерва главно чрез обратната връзка, която получаваме от нашите клиенти, тъй като те са тези, които избират нашата енергийна напитка всеки ден. Брус Уилис е всичко, което представлява;e като бранд: той е силен, динамичен и смел.


Работата, която свършихме заедно през последните няколко години, доказа че и отношението ни към високото качество е сходно, затова и напълно очаквано продължаваме с нашето сътрудничество. Тази година решихме да включим и още една световна звезда заедно с Брус Уилис в глобалната ни кампания – красавицата Сулейка Ривера. Тя печели титлата Мис Вселена през 2006 и е известна в България може би най-вече с участието в клипа на Despacito, но също е имала  няколко филмови роли и става много успешна бизнес дама.“, сподели Péter Pantl, Маркетинг директор.  Снимките на новата реклама ще започнат този месец в Ню Йорк.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион