Години наред бялото месо, а поради това пилешкото и напоследък особено пуешкото, бяха описвани като пенкилер за организма. Оказва се, че това не е така, а беше измерена и оптималната доза месо, която трябва да поемаме – 120 до 150 грама, задължително с гарнитура от ПРЕСНИ зеленчуци, за да неутрализира отрицателните му ефекти. На това сме посветили и днешния ни лайфхак.
Оказва се, че според последните изследвания на Университата в Южна Калифорния бялото месо не съдържа по-малко холестерин от червеното. Често всъщност има увеличено количество от него и следователно – по-голяма вредност за нас.
Екипът на професор Валтер Лонго, който е италианец – нацията, която най-добре от всички познава, разбира и създава храната, стига още по-далеч.
Оказва се, че бялото месо води до ускорено стареене на организма, особено на кожата, но далеч не само, както доказват резултатите от неговите изследвания.
Колкото по-често ядем пилешко или пуешко, толкова повече рязко
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Ай стига бе! Обожавам задушени пуешки гърди с гъби и бутилка Совиньон или Траминер! Дори да изглеждам на 200 не мога да се откажа.
НСО опроверга Николай Денков, че ...
бТВ Синема 05 май 21:00ч.
Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс
През този ден фокусът ви може да се измести към