Свързани новини

08.10.2013 12:45

BG MUSIC CHANNEL събра на една сцена три поколения музикални звезди

Видян 1698 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

BG MUSIC CHANNEL събра в препълнен столичен клуб едни от най-изявените имена на българската музикална сцена и над 500  гости на събитието. Символичната диригентска палка на купона беше поверена на Ивайло Иванов – Играта, който  се появи с фрак и папионка. Прощъпулникът на BG MUSIC CHANNEL започна с изпълнението на Б.Т.Р.  Рок бандата изсвири „Защо” и последния си хит „Забравената нежност”.



След тях на сцената на Sofia Live Club се качиха и D2, които забиха със “Секс, лъжи и музика” и „Не мога да спра да те обичам” . 



Играта покани на сцената и Рафи Бохосян и Лео и заедно представиха летния хит „4D”. Официална премиера на новия си сингъл „Не ме разбра” направи лъчезарният „ветеран” на музикалните риалити формати Рафи.



Ангел и Мойсей представиха последното си парче „Тази снимка пази”. След бийтбокс импровизацията си поканиха на сцената Криско, Pavell,  Venci Venc и Dexter и заедно попитаха публиката „Знаеш ли кой видях?” с едноименния летен хит. 



Криско нажежи гостите с „Не дължа нищо”, след което повика и очарователната Надя и Deep Zone и заедно изпяха „Никой друг”. Те от своя страна представиха най-новия си сингъл „Няма не”.



Водещият покани на сцената домакина на събитието - изпълнителния директор на BG MUSIC CHANNEL и DNK Media Group, Денис Касъмов, който приветства своите гости с добре дошли в „Домът на българската музика” и заяви:



„Мисията на BG MUSIC CHANNEL е да обединява, да сплотява и да показва чрез своя ефир, всичко, което се е случвало, което се случва, и което ще се случва в българската популярна музика. Да подкрепя и мотивира създаването ѝ, да събере на едно място, под един покрив, всички талантливи български творци, създавайки една достойна платформа за популяризирането на българската музика. Надявам се, че всички ние ще успяваме заедно! Надявам се, че BG MUSIC CHANNEL ще успява!”.



Домакинът вдигна наздравица в чест на гостите и предаде щафетата на водещия, който покани “Ice cream” да засилят купона с хитовото парче „Те карам да вибрираш”, последвани от Кристо и Лора Караджова с „Повече от всичко”.


Участие взеха и Lexus и Били Хлапето с „Башмайсторска”-та песен на лято 2012-та. Към компанията на Били се присъедини Михаела Филева и заедно изпълниха „Когато ти трябвам”. 



Младата певица замени дуетната си половинка с ВенЗи, за изпълнението на „Опасно близки”. Публиката се взриви, когато към тях се присъедини Графа, за да изпее заедно с тях  „А дано, ама надали”. Тяхното представяне беше последвано от „Чуваш ли ме” на Графа и Мария Илиева. Певицата поздрави BG MUSIC CHANNEL и изпълни „Играя стилно” с финес. Заедно с нея Любо Киров представи “All Right”, след което остана сам с последния си сингъл „Имам само теб”. 



След него на сцената се качи вечният дует на българската популярна музика – Ритон. Публиката изригна когато Катя и Здравко изпяха „Хей, живей” и „Цяла нощ”.



Кулминацията на вечерта настъпи, когато под прожекторите на Първото BG MUSIC PARTY на BG MUSIC CHANNEL се появи Васил Найденов и вдигна на крака Sofia Live Club с незабравимите „Телефонна любов” и „Сбогом, моя любов”. Публиката извика три пъти на бис звездата на българската музика и пя с пълно гърло. От партито липсваха само Йорданка Христова, която тази седмица ще изнесе голям концерт в първа зала на НДК и Лили Иванова, която се готви за гастрол в Брюксел.


Сред специалните гости на събитието бе забелязан и г-н Петър Паунов-кмет на гр.Кюстендил, а купонът продължи до късните часове със сетовете на DJ DIAN SOLO, които включваха, разбира се, само българска музика. 



С  първото си BG MUSIC PARTY BG MUSIC CHANNEL даде заявка да заеме важно място в популяризирането на българската музика, да подкрепя и мотивира нейното създаване и утвърждаване.



 



 




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец