24.10.2008 13:18

Бани от злато, платина и истински перли вече са в България

Видян 9226 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новооткритият шоурум на фирма „ЖАКОТ” на бул. „Симеоновско шосе” 36, предлага едни от най-луксозните и ексклузивни предложения за банята. Девет примерни инсталации пресъздават изключителния свят Valentino. Изящната керамика e вдъхновена от дрехите на дизайнера. Всяко негово предложение кореспондира със съществуваща рокля. Повече от  30 години керамичните плочки пренасят фантазиите на Валентино от модния подиум. Те изпълват с вдъхновение и лукс всеки дом.


Представените в шоурума на Жакот колекции Tresor, Fashion, Harmony, Atelier, Emotion, Style, Defile, Madre Perla, Imperial, Diamond, са от последните няколко години. След тях особено впечатляващи са кoлекциите Tresor и Madre Perla. Първата е уникално съчетание от съвършенството на кристалите и непреходността на златото и платината. А Madre Perla е единствената по рода си серия керамика с вградени истински перли. Неподражаемият почерк на Валентино може да се определи само с една дума  - ЕЛЕГАНТНОСТ.


„Елегантността винаги е една и съща. Тя е въпрос на хармония, мярка и простота. И преди всичко - въпрос на поведение, на вътрешен живот и на интелигентност. На нещо, което тръгва отвътре и се изразява във външния вид.” – пояснява Валентино.


В творчеството на дизайнера много ясно се отразява и цялото богатство на италианската култура и живопис. В керамиката се усеща полъхът на Ренесанса и не заглъхващото ехо на най-добрите италиански творци.


Подобно роклите на Валентино, керамиката с неговата марка също е белязана от страстта на червеното. Килим с типичния за дизайнера червен цвят ще отведе гостите на откриването до вълшебния свят на Valentino.


Вече повече от 12 години “ЖАКОТ” работи в полза на красотата и нейните многобройни почитатели. В този не само динамичен, но и конкурентен пазар сред отличителните знаци на компанията са висок професионализъм, новаторство и екипност. Продуктовата гама от изделия за строителството и вътрешното обзавеждане отговаря напълно на съвременния стил на изграждане на частни и обществени сгради. Артикулите са с високо качество, от всички ценови сегменти и включват:


•Теракота, фаянс, гранитогрес, первази и декори


•Огледала, шкафове, аксесоари за баня


•Смесителни батерии, вани, душ кабини и хидромасажни панели


•Санитарен фаянс


•Лепила за керамични плочи и шпакловачни мазилки


•Фугиращи смеси


•Ламиниран паркет, мокет и мн. др.


Спектърът на предлаганите стоки включва както луксозни и по-претенциозни маркови продукти, така и качествени стоки за масовия потребител на достъпни цени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец