Свързани новини

23.01.2014 13:14

Българин във филм с Кенет Брана и Кевин Костнър

Видян 1594 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младият български актьор Алек Алексиев, който в момента живее и работи в Лондон, е част от екипа на екшън-трилъра Джак Райън: Теория на хаоса. Алек  влиза в ролята на бодигард на руския олигарх Виктор Черевин (Кенет Брана) и не може да се оплаче от липса на сцени. „Нямах общи сцени с Кевин Костнър, повечето бяха с Кенет Брана, Крис Пайн и Кийра Найтли, но работата с професионалисти винаги е приятна и точна. Кенет Брана успява да създаде весело-работна атмосфера, без напрежение“, споделя Алексиев.


Българският актьор живее от 2 години и половина в Лондон с приятелката си Яна Титова (Стъпки в пясъка, Кецове). Екшън трилърът проследява новите приключения на популярния едноименен персонаж от романите на Том Кланси. Филмът показва живота на Джак Райън (Крис Пайн) във времето преди да постъпи в ЦРУ, когато все още работи като финансов анализатор на Уолстрийт. Райън е вербуван от агент на ЦРУ (Кевин Костнър) да разследва глобалния финансов тероризъм. Когато са разкрити поредица от събития, които може да потопят икономиката на САЩ, Джак е принуден да напусне удобното си място пред компютъра, да замине за Москва и да се изправи срещу руски бизнесмен, изигран от Кенет Брана, който е и режисьор на лентата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни