19.11.2018 13:11

Астор и Ники Кънчев почетоха церемонията Respect 2018

Видян 1217 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българи с изключителни качества, посветили живота си на благотворителни каузи, получиха наградите Respect 2018 в Световния ден на добротата в галерия Нирвана. На тържествена церемония, която се провежда за пета поредна година, собственикът на галерията Ники Младжов връчи приз на Капка Амзина – за добрите каузи, на които се е посветила. Награда получи и д-р Милен Врабевски, председател на фондация „Българска памет“, който години наред подкрепя образованието, утвърждаването на националното чувство у младите и инициативи за борба с демографската криза. Призът му бе приет от пътуващия писател и журналист Магдалена Гигова. Награди получиха също така рехабилитаторката със златни ръце Дилена Балабанова и бизнесменът със златно сърце Алекс Врабчев. Награда Respect 2018 получи Константин Кръстев, създател на Helpkarma – най-интелигентната платформа за набиране на средства. Наградена бе и Памела Кузева, която от години се е посветила на кампаниите за спасяване на човешки живот. Призът й бе връчен от лорд Евгени Минчев, който изказа адмирации за дейността й. Най-известният ни магьосник Астор почете церемонията в компанията на водещия на Биг Брадър Ники Кънчев. Верен на страстта си към черния цвят, Дичо се появи със съпругата си и с малката си дъщеричка, които бяха избрали за тоалетите си нежни пастелни цветове. На церемонията по награждаването блестеше младата художничка Моника Тошева, чиято картина има в дома си световноизвестния пилот от Формула 1 Кими Райконен. На събитието присъстваше и художникът Владимир Пенев – неговите творби озаряват в момента арт пространството на галерия Нирвана, утвърдила се като един от най-стойностните и престижни арт центрове в България.


Церемонията Respect се организира от писателката и журналист Нина Норд и има за цел да отличи българи, които извършват чудеса в името на доброто.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот