С невероятна гледка към океана и успокояващия звук на вълни, плискащи перфектен пясък, тези великолепни плажни хотели съчетават пленителната си среда с изискан дизайн

Свързани новини

12.08.2023 09:30

7-те най-добри плажни хотела в света

Видян 3327 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С невероятна гледка към океана и успокояващия звук на вълни, плискащи перфектен пясък, тези великолепни плажни хотели съчетават пленителната си среда с изискан дизайн, казва Kейти Берингтън

1  Нихи, Сумба, Индонезия

Нихи е световно известен със своите райски качества, до голяма степен благодарение на напълно блаженото си местоположение на остров Сумба, на изток от Бали. Тук има много възможности да се насладите на Индийския океан – от сърфиране и гмуркане до плуване по залез с коне и йога в павилион на върха на скала с изглед към спиращия дъха плаж Нихивату, дълъг 2,5 километра. А на божествените панорами можете да се насладите и от личните стаи на гостите, с вътрешни и външни жилищни зони, предлагащи невероятна гледка от просторните вили и техните собствени частни басейни.




2  Borgo Santandrea, Амалфи, Италия

Разположен на около 90 метра над Тиренско море, Borgo Santandrea е очарователно бутиково допълнение към легендарното крайбрежие на Южна Италия. Той разполага с частен плаж с бели камъчета (единственият по рода си на крайбрежието на Амалфи), до който се стига с разходка през красиви средиземноморски градини или с лифт от горната част на хотела. С невероятна гледка към морето и очарователното рибарско селище Conca dei Marini, той също така разполага с три ресторанта, открит басейн със солена вода, кей и лодка. Стаите и суитите са с индивидуален дизайн, съчетаващ местно майсторство с дизайн от средата на века и антики. Мисли за la dolce vita(Сладък живот).




3  Дивият, Миконос, Гърция

Дивият, противно на името си, е спокойна, уединена дестинация със скромен чар на най-оживения остров в Гърция. Осигурявайки истинско цикладско изживяване, той разполага със собствен частен плаж със сламени палмови чадъри и шезлонги, осеяни покрай тюркоазените води, плюс инфинити басейн с изглед към Егейско море. Неговият дизайн е олицетворение на спокойния островен лукс, като всяка стая, апартамент и вила са декорирани в земни тонове и естествени материали, подчертани от елегантна колекция от антики, занаятчийски предмети, лек памук и спално бельо.





4 Хотел Hanelei Bay, Хавай, САЩ

Оазис на брега на океана на северния бряг на Кауаи, сред зелени планини, водопади и градини, гледката от 1 Hotel Hanalei Bay е несравнима. Отпразнувайки спектакъла, в който се намира, основният фокус на хотела е върху връзката му с природата, с красиво и обмислено проектирани суити, които дават място на първия ред до емблематичния хавайски плаж.




5  La Valise, Тулум, Мексико

Тучното и ярко крайбрежие на Тулум често посещава емисиите в Instagram, но за да го изживеете като най-доброто, La Valise предлага частно убежище, за да избегнете тълпите. Разделен на две страни, гостите могат да избират между имота в джунглата или резиденцията на брега на морето, в която има 11 стаи - включващи колекция от привличащи окото произведения на изкуството, успокояващо спално бельо и изобилие от ратан. Зашеметяващи гледки се предлагат от огромни прозорци и тераси, с директен достъп до инфинити басейна със солена вода с изглед към Карибско море.




6  Джоали, остров Мураванду, Малдиви

Джоали е типичен малдивски рай на остров Муравандхоо, където вили се реят над блестящия Индийски океан за най-привилегированата гледна точка на атола Раа – един от най-големите и най-дълбоките атоли в света – и неговия морски живот. Плажовете тук са идеални за картина, с кремав пясък, ограден от кокосови палми и лагуни в спектър от синьо. Но Джоали не почива на лаврите на своята грандиозна среда. Вместо това, той е проектиран в сътрудничество с местни занаятчии и международно известни художници, за да създаде завладяваща артистична дестинация, където морето и пясъкът срещат културата и творчеството, прославяйки малдивската архитектура и майсторство.





7  Cobblers Cove, Барбадос

Дългогодишен фаворит на хотелската сцена в Барбадос, това впечатляващо имение от 1940 г. в прахообразен цвят е бутиково убежище с 40 апартамента на западния бряг на острова. Мечтателният интериор на Cobblers Cove празнува блясъка на старата школа с живи розови стени, балансирани от бяла дограма, успокояващи пастелни сини и зелени нюанси, спално бельо с щампи и изобилие от зеленина от заобикалящата тропическа градина. Очарованието се разлива върху копринено-пясъчния плаж, където чадъри на бонбони на ивици се редят по ръба на кристалния океан с палми.





Източник: Net-A-Porter.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева