За пета поредна година Елхите на таланта сбъдват мечти, чрез благородната си мисия

Свързани новини

04.12.2023 13:15

37 магични елхи на таланта грейнаха в София

Видян 1114 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За пета поредна година Елхите на таланта сбъдват мечти, чрез благородната си мисия 3 в 1:  Украси столицата! Подкрепи талант!


Продължи живота на новата иглолистна Гора на Таланата! Благотворителната кампания се осъществява с официалното партньорството на PROPLANTS и Столичната Община. За първи път Елхите са разположени в шпалир, който води към Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“, а не пред НДК, както през изминалите четири години. Елхи на таланта е най-красивата Коледна Еко Благотворителна кампания у нас!


Това е единствената дарителска инициатива на Фондация „Стоян Камбарев“, която подкрепя не само своите лауреати и таланти, но и даровити деца от многодетни семейства в нужда.


Успехът й през изминалите четири години беше впечатляващ. Всеки може да направи дарение, закупувайки своя жива приказно украсена коледна елха с брандирана табелка и лични празнични пожелания. През пролетта тази година, Гората на Таланта в Южния парк се разрасна много благодарение на големите сърца на дарителите и така Фондация „Стоян Камбарев“ успя да подкрепи 15 многодетни семейства в нужда и техните талантливи деца, които получиха едногодишни творчески стипендии за изкуството, на което са се отдали. Тази година стипендиите ще са дори повече, като ще успеем да зарадваме цели 18 семейства! Средства ще има и за основния фокус на дейността на Фондацията, а именно подкрепа на изумителните й лауреати и открития, които отново ще получат 15 едногодишни стипендии.


Ето какво сподели актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева - създател и вдъхновител на Коледната кампания и Председател на УС на Фондация „Стоян Камбарев“:   „Имаме 37 приказни живи Елхи на Таланта! Над 7 400 коледни играчки, 500 метра гирлянди и близо километър светлинна украса с над 1 000 лампички! Безкрайно благодаря на нашия малък екип и на всички Коледни ангели, начело с невероятната Петя Нановска от PROPLANTS- лидер в ландшафтния дизайн и озеленяването, без която тази благородна мисия би била невъзможна. Благодарение на приятелите ни от Призма - Светлинни решения, Елхите ни отново греят с магична светлинна украса, а за популяризирането на цялата Коледна Еко инициатива заслугата за поредна година е на IDEAcomm и БТА. Оставих кампанията в ръцете на арт-директора Стамена Стоева, мениджъра на проекта Силвия Куманова и Йосиф Камбарев, който е член на УС на Фондацията.


В украсата се включиха близки приятели, даже няколко млади актьори от Мастъркласа ни, който провеждаме в момента в София с холивудската звезда Гари Стреч. Поради обстоятелствата около снежната стихия, имахме само 5 дни и 15 души екип, който работи денонощно, за да успеем. Само за сравнение, бих казала, че Коледните Елхи в Белия дом са 98, но над 300 души са ги украсявали. И още нещо - нашите ЕЛХИ НА ТАЛАНТА са различни и уникални, защото всяка една от тях носи идентичността на дарителя си.“


Благотворителната кампания ЕЛХИ НА ТАЛАНТА е активна до края на декември. Всеки, който би искал да се включи в нея чрез дарение, продукти, подаръци или ваучери, е добре дошъл и може да се свърже с екипа на Фондация „Стоян Камбарев“ на мейл: foundationkambarev@gmail.com.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво