20.04.2009 12:09

10-месечно бебе е починало в Доспат

Видян 1812 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

10-месечно момченце е починало на Разпети петък в доспатското село Змеица, съобщи пред Дарик зам.- окръжният прокурор на Смолян Даниела Ангелова, цитирана от БГНЕС. Смъртта на кърмачето е констатирана в Спешния център в Доспат, където 22-годишния му баща го завел за медицинска помощ.


Лекарите установили, че детето било починало още преди да постъпи в Бърза помощ.От прокуратурата вече са образували досъдебно производство за причиняване на смърт поради непредпазливост срещу неизвестен извършител, уточни Ангелова. Ще бъдат разследвани и лекарският екип и семейството, за да се провери в каква среда е отглеждано детето. До момента проверката на прокуратурата е установила, че бебето е имало здравословни проблеми. Момчето има и брат близнак, като то се е развивало по-бавно от братчето си, каза Ангелова. Вече е извършена аутопсия на детското трупче. Предстои да излязат резултатите от съдебно - медицинска експертиза, след което ще започне и разследването за смърт поради непредпазливост или немарливост, което обаче не е умишлено убийство, подчерта зам.- окръжният прокурор на Смолян.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.