Volkswagen представи обновен Tiguan за пазарите извън САЩ.

Свързани новини

23.02.2024 09:50

VW разкрива новото поколение на глобалния Tiguan

Видян 11663 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Volkswagen представи обновен Tiguan за пазарите извън САЩ.

Той е с по-късо междуосие от продавания в момента в САЩ Tiguan и не е планиран за продажба на местния пазар. Вместо това VW заяви, че през следващата година ще представи отделен компактен кросоувър като преработения Tiguan за САЩ, за който се говори, че ще бъде близнак с преработената версия на Tayron за китайския пазар. Слуховете също така предполагат, че този път ще се предлагат както обикновени, така и купеобразни версии на каросерията.

VW потвърди, че новият Tiguan за САЩ ще използва същата актуализирана платформа MQB като показания тук глобален Tiguan, което показва, че някои от технологиите в глобалния Tiguan може да се използват и в модела за САЩ.



Новият глобален Tiguan представлява третото поколение на марката и е по-дълъг с около 3 см в сравнение с отиващия си модел, като общата му дължина достига 4,5 метра.

Външният му дизайн е по-мускулест от преди, особено когато е оборудван с наличния пакет R-Line. Светлинната лента в задната част също подчертава широчината на автомобила.

VW е оборудвал новия глобален Tiguan и с първокласни технически характеристики. Сред тях са стандартни или налични матрични LED фарове с висока разделителна способност, 15,0-инчов инфоразвлекателен екран, въртящ се селектор на режимите на шофиране със собствен мини екран, пакет за шумопотискане и автоматично паркиране (с възможност за дистанционно управление). Конвенционалните бутони също се завръщат, заменяйки чувствителните на допир контролни уреди на настоящия модел, а на разположение са отопляеми, охлаждани и масажиращи предни седалки.



Предлаганите задвижващи агрегати включват дизелови двигатели, леки хибриди и plug-in хибриди. Върховата опция е plug-in хибрид с мощност 268 к.с. и малък електрически пробег, възможен благодарение на 19,7-киловатчасова батерия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да