Тойота потвърждава, че следващият Lexus RC ще бъде базиран на концептуалния автомобил GR GT3 от 2022
01/05

Свързани новини

18.07.2023 09:38

Всичко, което знаем за следващото поколение Lexus RC Sports Coupe

Видян 6951 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тойота потвърждава, че следващият Lexus RC ще бъде базиран на концептуалния автомобил GR GT3 от 2022 г.

Очаква ли се ново купе на Lexus RC през следващите пет години? Изглежда има някои доста завладяващи знаци, които казват да. През 2022 г. концепцията Toyota GR GT3 направи своя голям дебют на автомобилния салон в Токио. По онова време би било лесно да се предположи, че концептуалният автомобил е просто пиар игра, за да хвърли светлината на прожекторите върху своята GR производителна линия от превозни средства като GR86, GR Supra и малкият титан GR Corolla. Изглежда обаче, че концепцията всъщност е била предварителен преглед на следващия сериен спортен автомобил на компанията.




След като концепцията GR GT3 се появи на автомобилния салон в Токио, патентни рисунки на автомобила се появиха на уебсайта на Службата за интелектуална собственост на Европейския съюз. В крайна сметка вицепрезидентът на Toyota of America's Group за продуктово планиране и стратегия, Купър Ериксън, ни потвърди, че GR GT3 се разработва като сериен автомобил. Каква значка ще носи? Кога се очаква да излезе? Какъв тип задвижване ще има? За съжаление ще трябва да се въоръжим с търпение, защото това е всичко, което знаем досега.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.