Въпреки рядкостта и високата си стойност, този автомобил несъмнено е преживял много по-добри дни, като за предпочитане е да няма изобилие от ръжда и прах.

Свързани новини

05.09.2022 10:06

Вижте 68 Mustang с R-код на McQueen

Видян 3524 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отвън този красив Mustang от 68 г. е боядисан в зеленото на McQueen, което напомня за заливите с екзотични цветове и филмовите икони. Истинските почитатели на американските спортни автомобили ще разпознаят този цвят като същия, който се появява във филма Bullitt.


Сцените на автомобили, които изглеждат точно като този, преминаващи през тесни участъци и предизвикващи подобни мощни автомобили с лекия си дизайн и по-дребна каросерия, издълбават място в сърцето на всеки ентусиаст за машина за шофиране в зелено на Маккуин.


Но, разбира се, те са били доста рядка находка дори когато са били чисто нови, а днес това е една от най-желаните цветови схеми на пазара на класически автомобили.


Въпреки рядкостта и високата си стойност, този автомобил несъмнено е преживял много по-добри дни, като за предпочитане е да няма изобилие от ръжда и прах.
 
Въпреки това автомобилът има много добри характеристики, които трябва да заинтригуват всеки любител на автомобили до степен да обмисли възстановяването на стария звяр. Особено привлекателна черта на този автомобил е класификацията му като Mustang с R-код, което е добре дошло за мнозина. Този сигнал за производителност, свързан предимно с двигателя, е широко признат като един от най-желаните кодове на Ford Mustang.
 
Под капака е разположен значителен 428-кубиков двигател, чиято невероятно висока мощност зашеметява много ентусиасти в края на 60-те години на миналия век. Твърди се, че мощността на този смешен двигател е около 335 конски сили, което го прави смешен за времето си. Сега 'Stang стои в гаража и събира прах, без да се кара много и с много малко поддръжка.
 
Годините, а може би и десетилетията, превърнаха коня в нещо, което вероятно няма да бъде готово за движение по пътищата още дълго време. Ето защо Денис Колинс, известен колекционер на такива автомобили, решава да спаси стария Mustang от тъмната му гробница, за да го върне отново на пътя някой ден.
 
 
 

 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

скорпион