Тази луксозна лимузина излъчва блясък и изтънченост.

Свързани новини

03.09.2023 08:00

Вижте 2024 Rolls-Royce Ghost

Видян 27046 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Той може да е малко по-евтин от Phantom, но в Rolls-Royce Ghost 2024 няма нищо евтино. Тази луксозна лимузина излъчва блясък и изтънченост.

 Двигателят V-12 осигурява безпроблемно ускорение, но въпреки че е способен да достигне 100 км/ч за бързи 4,6 секунди и предлага изненадващо ниво на атлетичност за размерите си, Ghost се използва по-добре за нежно превозване на своите пътници с власт до и от срещи на борда на директорите и ексклузивни социални събития. Камера сканира пътя пред автомобила, за да подготви окачването за дупки и неравности, за да поддържа максимално кадифено возене.

 Това дава възможност на пътниците да отпиват шампанско и да похапват хайвер, без да разлеят нищо върху маслено меката кожа на Ghost или постелките от агнешка вълна с висок косъм. Готови ли сте да изживеете фантазията си за начина на живот на богатите и известните? С малка инвестиция от около 400 000 долара Ghost може да се настани на вашата алея, но не забравяйте - шофьорът се продава отделно.


 Какво е новото за 2024 г.?


Rolls-Royce се фокусира върху първия си електрически автомобил - Spectre, така че Ghost се пренася в 2024 г. без значителни промени в дизайна, списъка с характеристики или задвижването.



Двигател, трансмисия и изпълнение


Ghost се задвижва от 6,7-литров V-12 двигател с мощност 563 к.с., който е споделен с SUV Cullinan; моделите с черна емблема получават увеличение на мощността до 592 к.с. Осемстепенна автоматична скоростна кутия се грижи за превключването на предавките, а задвижването на всички колела е стандартно. Според Rolls-Royce Ghost е способен да достигне 100 км/ч само за 4,6 секунди и ние с нетърпение очакваме да проверим това твърдение на нашата тестова писта.


Rolls-Royce също така се хвали, че Ghost предлага остро управление, като посочва системата за управление на всички колела и разпределението на теглото 50/50 като доказателство, че удовлетворението от шофирането е изиграло важна роля при разработването на автомобила. Ghost осигурява безупречно шофиране благодарение на стандартното си адаптивно окачване, което използва камера за сканиране на пътя, за да помогне на автомобила да предвиди и компенсира дупките по пътя. Разбира се.


Източник: caranddriver.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион