BMW i5

Свързани новини

22.05.2023 12:05

Вижте 2024 BMW i5 седан

Видян 7666 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Както почти винаги се случва, официално изображение на бъдещ продукт на BMW се появи в социалните мрежи дни преди реалния дебют. В това последно изтичане става въпрос за следващото поколение на Серия 5 Седан (G60), по-конкретно за напълно електрическия i5. Няма голямо значение дали снимката изобразява версията с двигател с вътрешно горене или електромобила, тъй като те ще изглеждат почти идентично, отразявайки връзката между Серия 7 и i7.

Вероятно разглеждаме базовия i5 eDrive40 със спортен пакет M, тъй като i5 M60 ще получи собствен дизайн на радиаторната решетка заедно с други спортни елементи, които да отличават производното M Performance от по-слабия вариант. Както се вижда от множество шпионски снимки и тийзър изображения, осмото поколение Серия 5 играе на сигурно с дизайна, като избягва противоречивия външен вид на по-големия брат Серия 7 с неговите разделени фарове и бъбреци с размер XXL.



Изглеждайки малко по-остър от отиващия си G30, новият 5er преминава към вградени дръжки на вратите, както други скорошни BMW, за да създаде по-хлъзгав страничен профил за по-добра ефективност. Линията на раменете сега е над дръжките на вратите и има характерна линия, която леко се издига, когато се приближи до края на задните врати. Тези преработени фарове изглежда имат по-остри дневни светлини в същия дух като X5 LCI 2024, докато щедрите въздухозаборници са запазени за автомобилите, оборудвани със спортния пакет M.

Ако приемем, че това наистина е eDrive50, то той има един двигател, монтиран отзад, където осигурява 335 конски сили. BMW изчислява, че базовият i5 ще изминава 468-582 километра (291-362 мили) в цикъла WLTP, докато американският еквивалент би трябвало да изминава 295 мили (475 километра) по тестовата процедура на EPA. Двумоторният M60 с xDrive ще повиши мощността до почти 600 к.с., но очевидно ще жертва част от ефективността, като няма да може да се сравнява с пробега на RWD модела.







 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева