01/02
31.10.2008 10:54

Усмивка. „Зеле“. Щрак!

Видян 2619 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко наляво. Всъщност, малко надясно. Погледни тук, погледни там. Усмихни се по-широко, не се зъби...


Всичко това говори обикновено за две алтернативи. Първо, за натрапващата се особа на професионалния фотограф, или второ, просто за класическата досадна ритуалност, предхождаща елементарното натискане на едно копче.


Въпросът е защо при целия снимачен процес просто не се залага на двa постулата. Правило №1 – хубавите снимки са непринудените такива. Правило №2 – цифровите фотоапарати правят по-качествените снимки.


Цифровият фотоапарат Canon IXUS 80IS не може да гарантира, че няма да уподоби някой на скумрия, особено ако субектът има известни конвергенционни точки с въпросната морска риба от разред костурови. Canon IXUS 80IS може само да обещае, че просто ще ви отрази такива, каквито сте.


Фотоапаратът има 8.0 мегапикселова резолюция, което означава, че ще увековечи всяка една детайлност, която решите, че си струва да остане в пантеона на личния ви албум. В този ред на мисли, усмихвайте се по-умерено, тази резолюция ще улови дори и издайническата жълтина по кучешкия ви зъб. Застанали пред обектива на машинката, човек има чувството, че му предстои да бъде „сниман“ от скенер, който ще изяде всеки един детайл от неговата особа. Не се сърдете на Canon IXUS 80IS, той просто прави нещата, за които е създаден, по перфектния начин.


С него може да zoom-вате до три пъти, притежава и 6,35 см. LCD дисплей. За всестранно развитите личности, които имат самочувствието, че могат да пленят света не само със своята визия, но и с поведението си,  Canon IXUS 80IS може да ги заснеме, правейки видео клипче (със звукова честота от 30 fps). Като допълнителни аргументи за закупуването му, апаратът може да се похвали и с притежавания от него оптичен стабилизатор на картината, слот за SD карта, както и Li-ion батерия плюс зарядно.


С Face Detaction и  Carl Zeiss Lens обаче цифровият фотоапарат Sony DSC-W170 цака с коз.


Напълно резонно и цената му е по-голяма. Но за сметка на това мегапикселовата му резолюция е 10.1, докато оптичното увеличение е до пет пъти. Има и 15 MB памет, както и слот за MS PRO Duo карта. За всичко останало, няма себеуважаващ се цифров фотоапарат с характеристика, която да не е присъща и на  Sony DSC- W170.


Panasonic Lumix DMC-LZ8-ES e резонен пък за онези вкусове, които не обичат да се изхвърлят в покупките си. Това обаче далеч не означава, че апарата на Panasonic е втора ръка. Напротив, той има 8.1 мегапикселова резолюция, до пет пъти оптично увеличение, както и до четири пъти цифрово такова. Нещо повече, има 20MB памет, в която да складирате снимките си.


Описаните цифрови фотоапарати могат да бъдат намерени на промоционални цени до 7 ноември в магазините на Technopolis. За Canon IXUS 80IS евентуалните му купувачи трябва да се бръкнат с 349 лв. Цената на  Sony DSC-W170 е 419 лв., докато  за Panasonic Lumix DMC-LZ8-ES тя е 259 лв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за