миниван на Lexus

Свързани новини

08.05.2023 08:05

Това научнофантастично чудовище е новият миниван на Lexus, оборудван с 48-инчов телевизор

Видян 26225 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Миниванът Lexus LM "Luxury Mover" за 2024 г. дебютира на изложението Auto Shanghai 2023 г. и е пълен с луксозни качества, че ще му простим, че е миниван с плъзгащи се странични врати и всичко останало. Lexus разширява обхвата на второто поколение LM (първото поколение беше пуснато на пазара през 2020 г. в Китай и други части на Азия), като включва 60 държави по света, включително Европа и Япония.



Новият Lexus LM - малко по-голям от досегашния модел - има приятен профил, който е боксовиден, но не тухлен, и съдържа различни контурни линии на каросерията, които създават дълбочина и първокласен вид. Задните светлини изглеждат свързани чрез лента, обхващаща люка, като цялата конфигурация образува усмивка. Що се отнася до предната част - тя е изцяло с радиаторна решетка "Spindle Body". Масивна. Обърнете внимание, че радиаторната решетка е в цвета на каросерията и че радиаторната решетка и каросерията сякаш плавно преливат в едно - тема, характерна за решетките, украсяващи последните модели на Lexus, като например новия кросоувър RX.




Над и отвъд това изявление на предната част, истинското забавление се случва вътре в тези плъзгащи се странични врати. (И всъщност не говорим за прекомерните закуски, маркировките с пастели, боклуците от бързо хранене и размазаните стъкла на квинтесенцията на семейния миниван). Въпреки че Lexus LM се предлага в готино оформление с три реда, което побира шест или седем души, цялото внимание се краде от напълно балната задна част на конфигурацията с два реда с четири места.
 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак