Не е тайна, че Ford Ranger и Volkswagen Amarok са свързани по повече от един начин.

Свързани новини

06.02.2024 09:50

Това е предложението на Volkswagen за Ford Everest

Видян 9046 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не е тайна, че Ford Ranger и Volkswagen Amarok са свързани по повече от един начин. Двата пикапа споделят едни и същи шасита и двигатели, някои външни панели и няколко части от интериора. Причината, поради която са свързани, е благодарение на алианса Ford-Volkswagen за лекотоварни автомобили.

Имайки предвид това, Volkswagen на практика може да направи своя собствена версия на Ford Everest. В края на краищата хардуерът и софтуерът, необходими за осъществяването му, са налични. Карстен Интра, главен изпълнителен директор на Volkswagen Лекотоварни автомобили по-рано спомена, че партньорството може да доведе и до появата на SUV на базата на Ranger с plug-in хибриден задвижващ агрегат, носещ емблемата на VW.

Въпреки това намерението не означава непременно, че то ще се случи. Но една скорошна актуализация подсказва, че Volkswagen сериозно обмисля Amarok, подобрен на SUV.

Алберт Кирцингер, ръководител на отдела за дизайн във Volkswagen наскоро сподели концепция, в която "проучва идеи за дизайна на пикапа Amarok". Това е пикапът, преосмислен като SUV. Кирцингер не я потвърди за производство, но фактът, че компанията е положила усилия за нея, предвещава нещо добро за базирания SUV на VW.

Интересно е, че в някои публикации се появиха предположения, че това е спрян проект. Обратно, има и такива, които твърдят, че той може да се прокара надолу по линията. Съществува и друга теория за това и тази дизайнерска концепция може да се превърне в модел на Scout.

Така или иначе, ще бъде интересно да се види дали компанията ще прокара този план. Ако това стане, той ще бъде един от малкото европейски SUV автомобили, които ще използват шаси на базата на пикап.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни