Свързани новини

28.08.2023 09:40

Това е най-добрата Тесла: Мъск

Видян 22064 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Илон Мъск се завръща на шофьорското място на Tesla Cybertruck, само че този път превозното средство не е бета прототип, както последния път, когато той управлява електрическия камион.

Изпълнителният директор на Tesla сподели снимка в X (бивш Twitter), показваща го зад волана на това, което той нарече „кандидат за производство“ Cybertruck.

„Току-що карах кандидата за производство Cybertruck в Tesla Giga Texas!“ Мъск туитна. След като един от последователите му коментира, че усмивката на Мъск зад волана казва всичко, шефът на Tesla отговори: „Мисля, че това е най-добрият ни продукт досега.“

Това очевидно е страхотно да се чуе, ако сте сред тези, които според съобщенията са направили 1,9 милиона предварителни поръчки за Cybertruck или просто се вълнувате за първия електрически пикап на Tesla и за електромобилите като цяло.

Като се има предвид това, Мъск не разкри повече подробности за Cybertruck, въпреки многото искания от последователи, повечето от които бяха любопитни относно началото на доставките.

Tesla миналия месец обяви, че е построила първия Cybertruck в Giga Texas и по-късно изясни, че превозното средство е камион „кандидат за производство“, според Electrek.

Надяваме се, че автомобилът - кандидат за производство е това, което производителите на EV наричат също „кандидат за пускане“, а традиционните автомобилни производители обикновено го наричат превозно средство с „валидиране на производството“.

Както и да е обозначението, това е добра новина, защото всички тези термини обозначават едно и също нещо: окончателната версия на превозно средство, което е направено (почти) изцяло на производствената линия – за разлика от ръчно изработените бета прототипи, използвани за тестване за разработка.

Като се има предвид съобщението на Мъск, превозните средства Tesla Cybertruck, които видяхме през последните дни да се доставят и тестват в САЩ, вероятно също са производствени единици за валидиране.

Този предварителен преглед на Cybertruck за валидиране на производството, идващ от Мъск, е добър знак за началото на първоначалните доставки. Главният изпълнителен директор на Tesla обяви по време на обаждането за печалбите през първото тримесечие на 2023 г. през април, че събитие за предаване на Cybertruck ще се проведе към „края на третото тримесечие“, което вероятно означава септември 2023 г. Tesla всъщност може да изненада всички, като този път спазва графика.

Ако това се окаже така, Tesla вероятно скоро ще обяви събитието за доставка. Производителят на EV вероятно ще го използва, за да пусне дългоочаквана информация за Cybertruck, включително окончателни спецификации и цени.

След чакане от почти четири години от разкриването на оригиналната концепция на Cybertruck, изглежда, че най-популярният електромобил в света най-накрая е готов за полет. Това са много вълнуващи времена за ентусиастите на Tesla и EV.




Източник: insideevs.com




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец