01/02

Свързани новини

14.12.2021 10:12

Time обяви Илон Мъск за личност на годината

Видян 2130 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Time определи предприемача Илон Мъск за личност на годината, избирайки го заради „създаването на решения за екзистенциална криза, за въплъщаване на възможностите и опасностите на епохата на технологичните титани, за контролиране и управление на най-смелите и разрушителни трансформации на обществото”.

Авторитетното американско списание постави избора си на Мъск в съответствие с избора на Джеф Безос през 1999 г. и Марк Зукърбърг през 2010 г., когато съответните им компании, Amazon и Facebook, започнаха да оказват глобално влияние.

„Все още не знаем доколко Tesla, SpaceX и начинанията, които Мъск тепърва ще измисли, ще променят живота ни. На 50 той има достатъчно време да напише бъдещето, своето и нашето. Харесва ни или не, сега сме в света на Мъск“, написа главният редактор на Time Едуард Фелсентал. Мъск е най-богатият човек в света според Forbes.
В деня на супер престижния избор главният изпълнителен директор на SpaceX и Tesla Илън Мъск продаде още 934 091 акции от своята компания за електрически автомобили, които са на стойност около 906,49 милиона долара според финансови документи до Комисията за ценни книжа и борси, публикувани късно в понеделник. Според CNBC това става въпреки предупрежденията, че цената на тези книжа ще


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог