Свързани новини

25.12.2019 09:37

Технологичните промени на десетилетието

Видян 3208 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изминалото десетилетие доведе до доста промени и нововъведения в ежедневието на хората по целия свят. Доста често тези промени се дължат на технологиите.


 


Самите технологии обаче сякаш не се развиват чак толкова бурно. В началото на десетилетието смартфоните бяха голям хит и привличаха огромно внимание. С увеличаването на потреблението на мобилния Интеренет социалните мрежи също се превърнаха в доминираща тема, предава Тrafficnews.bg.


 


Но през последните няколко години на десетилетието тези технологии останаха на заден план. Пазарът на смартфони достигна своя връх и вече не расте. Социалните мрежи също пренасочиха вниманието си от ръст на потребители в опити просто да ги задържат.


 


През последните години липсва голям технологичен хит, който да привлече вниманието на всички. Въпреки че не липсват актуални теми като 5G, стрийминг услуги, социални мрежи и т.н. потребителите не се впечатляват чак толкова много както преди.


 


Това не е изненада. Хората свикнаха с факта, че технологиите постоянно се развиват и променят. Освен това сега самата технологична индустрия е в период на реализация на всичките големи обещания от последните години. Създаването на новите мрежи, облачните услуги, стрийминг платформите и т.н. е сложно предизвикателство. То не е толкова бляскаво и привличащо внимание, но е важно и ще продължава още няколко години.


 


Едва след това ще може да започне следващият период на бурен технологичен възход. Тогава ще дойдат изкуственият интелект, добавената реалност, умните очила, защо не и квантовите компютри.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което