Suzuki Swift
01/03

Свързани новини

02.11.2023 09:40

Suzuki загатва за следващото поколение Swift

Видян 5083 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Suzuki представи концептуална версия на следващото поколение Swift на Японското изложение за мобилност през 2023 г. в Токио, давайки на автомобилистите първия си реален поглед към това, което могат да очакват от емблематичния хечбек.

Сега в своето четвърто поколение, Swift ще запази основната си форма, но е видял няколко естетически промени и нови функции, добавени, за да му придадат модерния вид и усещане, изисквани от днешните автомобилисти.

Съобщава се, че ще бъде пуснат в продажба в Индия през втората половина на 2024 г., намеквайки, че Южна Африка може да успее да се сдобие с новия Swift към края на следващата година или в началото на 2025 г.

Swift, представен на медиите на Japan Mobility Show, е концептуален модел, предназначен да демонстрира дизайна на новата каросерия и интериора, преди официално да влезе в производство.

Въпреки че това означава, че все още може да има няколко промени в бъдеще, концепцията Swift, която в момента е изложена в Токио, трябва да предостави точна оценка на това, което обществеността в крайна сметка ще кара.

Що се отнася до неговия дизайн, новият модел е запазил същите груби размери като третото поколение, което беше пуснато в продажба през 2017 г., но сега разтърсва нов комплект алуминиеви джанти и тънки LED дневни светлини, които подчертават преработените фарове.

Предните фарове за мъгла изглежда са заменени с много по-малък чифт LED крушки, а малко по-голямата решетка има по-изчистен вид с много по-големи празнини в шарката.

Задната част също е подобрена с нов дизайн на задните светлини и двуцветна броня, която пасва на покрива.




Воланът и платнената тапицерия имат фина, но забележима бяла шарка на кръстат бод върху тях.

Разбира се, няколко компонента остават непроменени, като например мултифункционалният волан, който изглежда същия като този, който се вижда при други скорошни модели на Suzuki като Baleno и Fronx.

Въпреки това, една голяма промяна е нова електронна ръчна спирачка, която е освободила много място в долната конзола за контейнер за съхранение, а таблото вече разполага с плаващ 22-сантиметров екран на информационно-развлекателната система с отделни климатични контроли.

Инструменталното табло все още има два аналогови циферблата, но е преработено за по-добра видимост и включва подобрен мултиинформационен дисплей за водача.




Според автомобилния производител, Swift ще получи и елементи като вентилирани предни седалки, електрически шибидах, 360-градусова камера, предни и задни сензори за паркиране, влизане и стартиране без ключ, безжично зарядно устройство и усъвършенствана система за подпомагане на водача (ADAS)., в зависимост както от пазара, така и от избраното ниво на оборудване.

Единственото нещо, за което производителят все още не е говорил, е двигателят на хечбека, въпреки че широко се спекулира, че агрегатите от следващо поколение ще запазят същия 1,2-литров атмосферен задвижващ механизъм като своя предшественик.

Основна промяна е, че сега се очаква двигателят да идва стандартно с 48V мека хибридна технология, вероятно като необходимост, за да продължи да продава колата на пазари като този на Европейския съюз с неговите строги закони за емисиите, но това все още не е потвърдено.



Източник: TopAuto



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое