Наградите ще бъдат връчени в 10 категории – „Бизнес трансформация на годината“, Работодател на годината“, „Най-добър доставчик на бизнес услуги“, „Стартъп на годината“, „Иновация на годината“, „Най-добра стратегия за бизнес устойчивост“, „ИТ продукт на годината“, „Най-социално отговорна компания“, „най-добро партньорство между бизнеса и образователните институции“, „Умен град на годината (Smart city of the year). Процесът по кандидатстване е отворен до 13 май

Свързани новини

15.04.2022 16:04

София ще бъде домакин на най-големия форум за иновации и технологии

Видян 3713 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 3 юни 2022 г. София ще се превърне в най-гореща точка за високотехнологичните услуги в Югоизточна Европа като домакин на международната конференция See Innovation, Technology and Summit Awards. Фокусът на събитието е „Икономиката на знанието – основа на бъдещето на Югоизточна Европа“.


 


Форумът се организира от Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) ,  Българската стартъп асоциация (BESCO) и Софийска Община в партньорство с Инвест София. Основната цел на конференцията е да подпомага развитието на бизнес екосистемата в Югоизточна Европа и да позиционира региона като водеща дестинация за услуги с висока добавена стойност в света.


 


Събитието ще събере бизнес лидерите на водещите технологични компании и стартъпи в България и страните от Югоизточна Европа. На него ще бъдат обсъдени тенденциите и прогнозите за развитието на индустрията на бизнес услугите и сектора на технологиите. Форумът ще бъде и платформа за обменяна на опит в сферата на иновациите и технологичния трансфер в региона.На специална церемония ще бъдат връчени и международните награди SEE ITS Awards. Те ще отличат най-добре представилите се компании в региона, добрите практики в индустрията на знанието, проактивността на местните власти и взаимовръзките между участниците в цялата бизнес екосистемата, които допринасят за нейното развитие.


 


Наградите ще бъдат връчени в 10 категории – „Бизнес трансформация на годината“, Работодател на годината“, „Най-добър доставчик на бизнес услуги“, „Стартъп на годината“, „Иновация на годината“, „Най-добра стратегия за бизнес устойчивост“, „ИТ продукт на годината“, „Най-социално отговорна компания“, „най-добро партньорство между бизнеса и образователните институции“, „Умен град на годината (Smart city of the year). Процесът по кандидатстване е отворен до 13 май.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв