07.04.2017 11:04

Skoda показа футуристичния интериор на Vision E

Видян 1332 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Производителят на автомобили Skoda показа тази седмица интериора на Vision E, след като миналия месец повдигна за първи път завесата пред концептуалния електрическси кросоувър.


Vision E се задвижва от два електрически двигателя и има мощност 225 кВт (306 конски сили). Литиево-йонната батерия и системата за регенираране на енергия обезпечават пробег от 500 километра с едно зареждане, а максималната скорост достига 180 км/ч.


Благодарение на голямата остъклена площ, вътрешното пространство на колата изглежда много светло и просторно. В салона има четири дълбоки седалки, разположени високо, така че водачът и пътниците имат отлична гледка.


Нещо повече, седалките могат да се завъртат на ъгъл до 20 градуса – когато вратата на колата е отворена, съответната седалка се завърта за по-удобно настаняване. При затваряне на електрическите врати, седалките автоматично се връщат в изходно положение.


Салонът на Vision E изобилства от дисплеи, които показват информация за пътуването и осигуряват развлечения. В центъра на предното табло се намира основният сензорен екран, чрез който водачът и пътникът до него могат да управляват функциите на автомобила, както и да ползват услугите на Skoda Connect.


Освен това всеки пътник има на разположение отделен сензорен екран за ползване на информационно-развлекателната система. Дисплеите за пътуващите отзад са интегрирани на гърба на предните седалки.


Пултът за управление на инфотейнмънт системата е вграден в десния подлакътник на пътуващите отпред, докато контролите на втория ред са поместени между двете места.


Във всяка врата на Vision E е предвидено място за съхранение на мобилен телефон с функция за индуктивно безжично зареждане. Персоналните настройки и информацията от смартфона за всеки пътник могат да се извеждат на индивидуален дисплей.


Ако е необходимо, предните седалки могат да се разширят, а воланът да се повдигне. Зад петата врата пък се крие просторен багажник.


Източник: Technews.bg.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей