Geely Galaxy

Свързани новини

12.01.2024 09:42

Само $25К за новото Geely Galaxy

Видян 4192 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За пореден път сякаш всеки ден се появява нов китайски електромобил, който само доказва колко напред е този пазар в сравнение с останалия свят. Докато САЩ се борят за ефективно пускане на пазара на електромобили на разумни цени, китайските компании непрекъснато представят нови такива. Преди няколко дни Geely пусна на пазара Galaxy E8 - изцяло електрически седан с размерите на Honda Accord, чиято цена започва от еквивалента на по-малко от 25 000 долара.


Това не е първият електрически седан на Geely Holding Group, не, Volvo, Zeekr и Polestar са на върха на класациите за продажби на електрически автомобили както в Китай, така и извън него.



Това обаче е първият електромобил с марката Geely в продажба и първият автомобил на Geely, който използва платформата SEA - същата платформа, която се използва от Zeekr 001 и Polestar 4. Това е много важно, тъй като за разлика от Volvo, Zeekr и Polestar, Geely не е предназначена за премиум марка и следователно този автомобил е предназначен да привлече широк кръг купувачи.

Според публикация от CNevpost, Geely казва, че Galaxy E8 е "висококачествен" чист електрически автомобил, който се конкурира в китайския сегмент B (известен в останалата част на света като сегмент D или среден размер). Дори и в Китай много автомобили в този сегмент са с двигатели с вътрешно горене, така че E8 може да служи на китайските купувачи, които искат голям, изцяло електрически седан, който няма да изчерпи бюджета. 


 


Източник: insideevs.com


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец