Твърди се, че „H“ загатва за емблемата на Hyundai и е репликиран отзад с H-образни задни светлини.
01/06

Свързани новини

28.07.2023 09:20

Разкрит радикално нов 2024 Hyundai Santa Fe

Видян 8067 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Смел външен вид в американски стил за новото поколение седемместен семеен SUV на Hyundai, който ще се появи в началото на следващата година

Hyundai Motor Company разкри своето изцяло ново пето поколение 2024 Hyundai Santa Fe в САЩ през нощта преди пускането му в Австралия през първата половина на следващата година.






Пълните подробности ще бъдат разкрити при публичния му дебют през август, но първите снимки на конкурента на корейската марка Toyota Kluger разкриват как седемместният Hyundai Santa Fe се е превърнал в далеч по-смел семеен SUV.

Новата квадратна форма показва много по-дълго междуосие за Santa Fe, докато дизайнерите на Hyundai също са повдигнали предния капак и са разработили нови H-образни фарове и впечатляващи квадратни калници отпред и отзад.

Твърди се, че „H“ загатва за емблемата на Hyundai и е репликиран отзад с H-образни задни светлини.

Отстрани има къси предни надвеси и големи 21-инчови колела, за които се твърди, че осигуряват „здрав, приключенски вид“.

Пълните снимки на купето все още не са публикувани, но Hyundai казва, че новият Santa Fe ще предложи най-доброто вътрешно пространство в класа.

Повишавайки практичността, SUV-ът получава по-голяма задна врата, за която се твърди, че осигурява „усещане като на тераса“, когато е отворена, докато вторият и третият ред са напълно сгъваеми.

Твърди се, че интериорът също е вдъхновен от буквата „H“ с много хоризонтални и вертикални линии и дизайн с мотив H, приложен върху арматурното табло и вентилационните отвори.

Новата технология включва 12,3-инчов извит дисплей, който комбинира екрана на информационно-развлекателната система и цифровия инструментален панел зад едно парче стъкло.

Има също ярко оцветени седалки и таван, за да се подчертае усещането за простор, докато се казва, че седалките от мека на допир дървесина и бродирани кожени седалки Nappa засилват усещането за лукс и изтънченост.

По-устойчиви материали също се промъкнаха, с екологично чиста изкуствена кожа, използвана за елементи като картите на вратите, докато облегалките на седалките на втория и третия ред са направени от рециклирана пластмаса.




Твърди се също, че цветовете на интериора и екстериора са вдъхновени от естествената светлина, което трябва да доведе до по-ярка палитра от преди.

„Изцяло новият Santa Fe е SUV, който намира перфектния баланс между градския живот и страхотната природа, справяйки се с всичко – от натоварени семейни маршрути до приключения с къмпинг с кола“, каза главният дизайнер на Hyundai SangYup Lee

Задвижванията все още не са потвърдени, но Hyundai Santa Fe 2024 се очаква да бъде пуснат с 3,5-литров бензинов V6 и 2,2-литров турбо-дизелов четирицилиндров двигател, както и хибридно и plug-in хибридно задвижване, което ще бъде центрирано около 1,6-литров турбо.

Няма план за спиране на PHEV и се очаква настоящите трансмисии да бъдат пренесени, което означава, че бензиновият V6 ще продължи с осемстепенна автоматична трансмисия с преобразувател на въртящия момент, турбодизелът с осемстепенна автоматична трансмисия с двоен съединител и хибрид с шестстепенна автоматична скоростна кутия.

Точно както Kia Sorento ще се продава заедно с предстоящия акумулаторно електрически Kia KV9 семеен SUV в Австралия, Hyundai ще последва примера със Santa Fe, към който ще се присъедини Hyundai IONIQ 7, който беше представен на автомобилното изложение в Лос Анджелис през 2021 г. и ще бъде близо свързан с неговия електрически братовчед Kia.




Източник: carsales.com



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво