27.04.2020 11:04

Продължават с дистанционни консултации по време на пандемията

Видян 1297 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Центърът за обществена подкрепа и Центърът за настаняване от семеен тип в Първомай участваха в благотворителна кампания съвместно с местната община. Храни и хранителни продукти събрани от дарители бяха раздавани на уязвими групи от обществото. Като продължение на добрините, за които чуваме всеки ден, въпреки изолацията, в която всички се намираме, децата настанени в Центъра прегърнаха идеята и запретнаха ръкави. С много ентусиазъм и любов те приготвиха чудни великденски курабийки. Сладките бяха изработени изцяло с натурални продукти без консерванти и подсладители.


Младежите демонстрираха отлични умения за работа в екип. Всички дейности бяха организирани в работни станции, а ролите бяха разпределени в зависимост от уменията и сръчността на всеки участник. С вяра в доброто и с примера си да привлекат още добрини, децата от Първомай показаха своята съпричастност и доказаха, че наистина имат големи сърца. Специалистите на ЦОП и ЦНСТ в Първомай, като част от голямото семейство на Соник Старт, напомнят за  социалната значимост обществото да получи подкрепа чрез дистанционни консултации в периода на социална изолация, като възможност за по-леко и ефективно справяне с нея. Готовността  да предоставят съвети и насоки по телефон и мейл на всеки със затруднения – физически, психосоциални, емоционални, имат и всички други центрове на организацията в страната. Граждани от цяла България могат да се възползват от безплатната услуга, като се свържат с който и да е от центровете на организацията. Те ще получат подкрепа от опитни и обучени професионалисти.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще сте чаровни и мили

Днес ще сте чаровни и мили, общуването ще ви се отдава с